All for Paws Roterande Laser Aktiveringsleksak

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Här är den roligaste laserstrålen av dem alla! Vill du ge din katt något riktigt skojigt är denna laser stråle en riktig höjdare. Denna maskin skickar ut en laserstråle som faktiskt kan rotera 360 grader Katten kommer aldrig  kunna förutsäga var strålen kommer att hamna.

Stålen rör sig slumpmässigt runt och detta bli såklart extra spännande och utmanande för katten!Denna laserstråle har en smidig timer som gör att den stänger av sig själv efter 10 minuter Det är självklart enkelt att sätta på den igen om din katt inte fått nog, då kör den 10 minuter till.Laserstrålar är bra då det ger alla kissar stimulenas och livsviktig motion!               Storlek 16,6 cm x 15 cm x 28,1 cmKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.      

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Laserpekare till katt från andra varumärken

Upp till 15% rabatt
Trixie Laserpekare Mus

Laserpekare till katt från Trixie

Utforska allt inom Laserpekare till katt från Trixie.
Little&Bigger Laserpekare

Laserpekare till katt från Little&Bigger

Här har vi samlat Laserpekare till katt från Little&Bigger.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024