All for Paws Roterande Laser Aktiveringsleksak

Beställ All for Paws Roterande Laser Aktiveringsleksak på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten All for Paws Roterande Laser Aktiveringsleksak inom kategorin Laserpekare till katt.

Produktinformation

Här är den roligaste laserstrålen av dem alla! Vill du ge din katt något riktigt skojigt är denna laser stråle en riktig höjdare. Denna maskin skickar ut en laserstråle som faktiskt kan rotera 360 grader Katten kommer aldrig  kunna förutsäga var strålen kommer att hamna.

Stålen rör sig slumpmässigt runt och detta bli såklart extra spännande och utmanande för katten!Denna laserstråle har en smidig timer som gör att den stänger av sig själv efter 10 minuter Det är självklart enkelt att sätta på den igen om din katt inte fått nog, då kör den 10 minuter till.Laserstrålar är bra då det ger alla kissar stimulenas och livsviktig motion!               Storlek 16,6 cm x 15 cm x 28,1 cmKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.      

Se även andra produkter från Laserpekare till katt

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Selar

Selar från Neewa

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Meowing Heads

Se alla produkter
Hundtröjor

Hundtröjor från Dogman

Se alla produkter
Hundmatskålar

Hundmatskålar från For FAN Pets

Se alla produkter