Sidan innehåller annonslänkar

AC Safety Light Reflexlampa - Röd

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

När det är lite mörkare ute är denna säkerhetslampa väldigt bra att ha när det är dags att ta en promenad, både för din hund och dig själv. Den gör att ni är väl synliga för andra vilket minskar risken för en olycka.

De starka led lamporna gör att ni syns på upp till 3 km avstånd i mörkret. Lampan är enkel att sätta fast i kopplet, halsbandet eller på sig sälv.

  Finns i 3 olika färger, blå (kommer först i september dock), röd och vit, vilken passar er bäst? Storlek på lampan är ca 4,5 cm. Säkerhetslampa som syns på 3 km avstånd 3 olika fäger .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Lampor från andra varumärken

Blinki Lampa - Rött sken

Lampor från Aveo

Se vad Aveo har inom Lampor.
Safety Light - Blå

Lampor från Orbiloc

Visa produkter inom Lampor från Orbiloc.
Silikon Led Lampa - Blå

Lampor från Active Canis

Se vad Active Canis har inom Lampor.
Lysande halsband - XS-Small / Grön

Lampor från Trixie

Visa produkter inom Lampor från Trixie.
Luumi Led Ultraljusa Reflekterande Lampor - Red

Lampor från Curli

Utforska allt inom Lampor från Curli.

Se gärna också

Safety Light - Röd

Denna Orbiloc Safety Light är den enda hundlampan som är 100% vattentät till 100 meter. Lampan är konstruerad för och används bland annat av militären. Lampan är testad och är mycket robust och klarar 100 kg:s tryck. Vi vet att många hundar älskar vatten och därför kan Orbiloc Safety Light vara på när hunden tar en tur i sjön eller havet utan problem.   Det är viktigt att både hund och ägare syns i mörkret när man är ute och rör på sig.. Utan reflexer kommer en bilförare att upptäcka dem endast när de är 25 meter bort. Det kan komma som en överraskning för föraren. Med godkända reflexer syns man på 150 meter, och föraren kommer att kunna reagera. Det är ännu bättre är om de har ljus på. Med Orbiloc Safety Light kommer föraren att kunna se er på upp till 5 km avstånd! Hundägaren kan också se var hunden är om den går lös i mörker eller skymning.   Orbiloc Safety Light hundlampa fästes på hundens halsband eller sele med det medföljande gummibandet. Man kan ha antingen blinkande eller fast sken på lampan. Vikten är 22 g och den är 40 x 30 x 25 mm stor. Starkt ljus som syns upp till 5 km. Enkel att fästa.   Mycket slittålig.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024