Back on Track Cool on Track Kylande Hundscarf (XL)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Back on Track Cool on Track Kylande HundscarfDenna kylprodukt gör det smidigt och enkelt för dig att hjälpa din hund hålla sig sval och skön under sommarens varma dagar. Scarfen kyler ned genom avdunstning och knäpps enkelt runt hundens hals med hjälp av kardborreband.Back on Track Cool on Track Kylande Hundscarf sitter bekvämt runt halsen på din hund, och den verkar effektivt genom att kyla ned de ytliga blodkärlen.När det är varmt så behöver du självklart se till att din hund har gott om skugga och fri tillgång till vatten - det är ju väldigt viktigt att din hund inte blir överhettad.

En kylprodukt kan inte lösa hela problemet, men den är ett ypperligt hjälpmedel för att göra din hunds sommardagar mer bekväma!Den här kylscarfen, eller kylbandanan, finns i flera olika storlekar för att passa de flesta hundar! Storleken går även att justera, eftersom den stängs med kardborreband.Hur fungerar kylscarfen?Blöt ned hela scarfen i kallt vattenKrama ur överflödigt vattenSätt på scarfen på din hundNär hunden sedan har på sig scarfen så avdunstar vattnet i scarfen, och detta har en kylande effekt Självklart hjälper scarfen till direkt också, eftersom den är fylld med kallt vatten.MaterialYttertyg 100% polyesterFoder 95% PVA, 5% bomullSkötselHandtvätt 30 grader, med milt flytande tvättmedelLåt torka plantVik inte ihop produkten när den är torr, då det kan uppstå sprickor i materialet.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024