Sidan innehåller annonslänkar

Active Canis Kylmatta (XL)

Jämför produkt Active Canis Kylmatta (XL) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Active Canis Kylmatta (XL) i kategorin Kylmatta till hund här hos oss.

Produktinformation

Active Canis KylmattaDenna kylmattan låter dig, på ett mycket enkelt sätt, hjälpa din hund kyla ned sig under sommarens varma dagar!Mattan fungerar som så att materialet absorberar djurets egen kroppsvärme, och gör sig av med den genom de delar av mattan som djuret inte ligger på Du behöver således inte blöta eller kyla mattan för att den ska fungera!Efter ett tag så kommer mattan att börja värmas upp, och du behöver då låta den ligga oanvänd en stund, för att sedan kunna fortsätta använda den.Active Canis Kylmatta är tillverkad i slittåligt och giftfritt material, och den är lätt att rengöra

Den finns i tre olika storlekar för att passa de flesta hundar!StorlekarM 40 x 50 cmL 50 x 90 cmXL 70 x 110 cmRengöringTorka av med en fuktig trasa eller mjuk svamp Borsta inte för hårt på ytan.

Mattan tål inte tvättmaskin, torktumlare eller kemtvätt. Om mattan blir blöt, låt den ligga platt och torka - vänd ibland.Tänk på att inte låta mattan ligga alltför länge i direkt solljus.   .

Se även andra produkter från Kylmatta till hund

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Midjeväskor

Midjeväskor från Metizo

Se alla produkter
Hundhalsband

Hundhalsband från Basic

Se alla produkter
Rengöring och Städ

Rengöring och Städ från Trixie

Se alla produkter
Pipleksaker

Pipleksaker från Trixie

Se alla produkter