Sidan innehåller annonslänkar

Active Canis Kylmatta (M)

Beställ Active Canis Kylmatta (M) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Active Canis Kylmatta (M) inom kategorin Kylmatta till hund.

Produktinformation

Active Canis KylmattaDenna kylmattan låter dig, på ett mycket enkelt sätt, hjälpa din hund kyla ned sig under sommarens varma dagar!Mattan fungerar som så att materialet absorberar djurets egen kroppsvärme, och gör sig av med den genom de delar av mattan som djuret inte ligger på Du behöver således inte blöta eller kyla mattan för att den ska fungera!Efter ett tag så kommer mattan att börja värmas upp, och du behöver då låta den ligga oanvänd en stund, för att sedan kunna fortsätta använda den.Active Canis Kylmatta är tillverkad i slittåligt och giftfritt material, och den är lätt att rengöra

Den finns i tre olika storlekar för att passa de flesta hundar!StorlekarM 40 x 50 cmL 50 x 90 cmXL 70 x 110 cmRengöringTorka av med en fuktig trasa eller mjuk svamp Borsta inte för hårt på ytan.

Mattan tål inte tvättmaskin, torktumlare eller kemtvätt. Om mattan blir blöt, låt den ligga platt och torka - vänd ibland.Tänk på att inte låta mattan ligga alltför länge i direkt solljus.   .

Kylmatta till hund från andra varumärken

Upp till 30% rabatt
Flamingo Kylmatta Silver (40x50cm)

Kylmatta till hund från Flamingo

Missa inga bra priser på Kylmatta till hund från Flamingo.
Upp till 30% rabatt
Trixie Kyldyna Blå (M)

Kylmatta till hund från Trixie

Utforska allt inom Kylmatta till hund från Trixie.
Upp till 30% rabatt
Ferribiella Amore Kylmatta (L)

Kylmatta till hund från Ferribiella

Utforska allt inom Kylmatta till hund från Ferribiella.
Little&Bigger Kylmatta Vattenmelon (50 cm)

Kylmatta till hund från Little&Bigger

Utforska allt inom Kylmatta till hund från Little&Bigger.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023