Sidan innehåller annonslänkar

Svenska Djurapoteket Probiotika (160 g)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Svenska Djurapoteket ProbiotikaDetta kosttillskottet passar för både hundar och katter, och kommer i form av ett pulver. Det är lätt att dosera med det medföljande dosmåttet, och blandas direkt i djurets foder.Svenska Djurapoteket Probiotika innehåller mjölksyrabakterier och arbetar för att stötta tarmfloran och främja en god mag- och tarmhälsa.

Ett dosmått innehåller faktiskt så mycket som 900 miljoner mjölksyrabakterier!Detta kosttillskottet kan till exempel användas vidFörstoppningDiarréAntibiotikabehandlingTillfälliga magproblem vid stressade situationerFoderskifteMatsmältningsbesvärKom ihåg att kosttillskott inte kan ersätta veterinärbehandling eller en balanserad kost Konsultera din veterinär om du är osäker på vad som är bäst för ditt djur.Viktig information från Svenska Djurapotekets egna hemsida"DETTA GÄLLER ENDAST 160g-BURKENVi har upptäckt att dosmåttet som finns i Probiotikaburken är lite för stort, detta betyder att det som anges som 1 dosmått på etiketten och doseringen här på hemsidan är lite för mycket och man behöver minska ner 1 dosmått till ¾ mått istället. Överdosering, det är ingen fara att ge ett fullt dosmått som det står på etiketten men däremot så kommer inte pulvret räcka lika länge som beräknat. Vi arbetar för fullt med att få hem korrekta dosmått, när detta är åtgärdat så tas denna information bort från vår hemsida. Informationen har delgetts via vår hemsida samt mailutskick till alla våra återförsäljare." .

Kosttillskott från andra varumärken

Trikem WorkingDog Hyaluron 365 (3 l)

Kosttillskott från Trikem

Se produkter inom Kosttillskott från Trikem.
Svenska Djurapoteket Probiotika (160 g)

Kosttillskott från Svenska Djurapoteket

Visa produkter inom Kosttillskott från Svenska Djurapoteket.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024