Sidan innehåller annonslänkar

Nutrolin Hip & Joint (60 tabl + 150 ml)

Beställ Nutrolin Hip & Joint (60 tabl + 150 ml) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Nutrolin Hip & Joint (60 tabl + 150 ml) inom kategorin Kosttillskott.

Produktinformation

Det ultimata kosttillskottet för hundar som diagnostiseras med artros.Hundar som har diagnostiseras med artros rekommenderas alltid av veterinär att ge fiskoljans omega-3-fettsyror samt extra näring för lederna.Nutrolin Hip & Joint är idag det enda ledtillskottet som innehåller rikliga mängder av båda tillskott.Kombinationen av fiskolja och näringsämnen för lederna är otroligt mycket effektivare när dessa ges tillsammans.Hjälper till att förbättra den äldre hunden- och artroshundens hälsa och livskvalitet.Råvarorna i denna produkt är undersökta av med läkemedelskvalitet.Nutrolin är utvecklad och framtagen i vårt grannland Finland.VISSTE DU?Omega-3-fettsyror och ledskyddande näringsämnen förstärker varandras effekt. De hjälper till att dämpa inflammationer och stödjer ledvävnadernas förnyelse.

Naturlig E-vitamin förstärker effekten genom att dämpa den oxidativa stress som inflammationerna orsakar.Har en len smak för ett dagligt intag. En öppnad förpackning förvaras i kylskåp och förbrukas inom tre månader.Kom ihåg att kosttillskott inte kan ersätta veterinärbehandling eller en balanserad kost. Konsultera din veterinär om du är osäker på vad som är bäst för ditt djur. .

Produkter från kända varumärken
Hundschampo

Hundschampo från K9 Competition

Se alla produkter
Hundtröjor

Hundtröjor från Rukka

Se alla produkter
Transportburar

Transportburar från Petmate

Se alla produkter
Hundborstar

Hundborstar från Little&Bigger

Se alla produkter