Sidan innehåller annonslänkar

Aptus Recovery Booster Cat 60 g

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Aptus Recovery Booster Cat 60 g - dietfodertillskott för katterReconvalescent Cat är ett koncentrerat dietfodertillskott för katt, i form av pasta. Aptus Recovery Booster Cat kan under en kort period ersätta foder vid bristande aptit som uppkommit vid sjukdom eller efter operation.Bruksanvisning Aptus Recovery Booster Cat 60 gKatter som genomgår operation, har en infektion eller får cancerbehandling är svaga och drabbas ofta av aptitlöshet.

Oavsett orsaken är de här katterna beroende av lättsmält, koncentrerad näring med högt energiinnehåll som är anpassat efter kattens näringsbehov.Egenskaper Aptus Recovery Booster Cat 60 gDenna pasta från Aptus innehåller essentiella aminosyror, fettsyror, vitaminer och energi i form av kycklingfett.Observera att dosen bör anpassas i samråd med veterinär vid en längre tids användning.Kontakta veterinär vid / om Längre tids användning, speciellt om katten har problem med njurar och lever.Dräktiga kattor och kattungar under 4 månader, se bipacksedeln.Om katten har urinsten diskutera med veterinär. Kräkningar eller diarré kontakta din veterinär för att få råd angående fortsatt behandling.Förvaras i originalförpackningen i rumstemperatur.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kosttillskott från andra varumärken

Bezo-Pet

Kosttillskott från Vetoquinol

Utforska allt inom Kosttillskott från Vetoquinol.
Upp till 15% rabatt
Virbac Megaderm 250 ml

Kosttillskott från Virbac

Här har vi samlat Kosttillskott från Virbac.
Hydrate+

Kosttillskott från Healthypet Scandinavia

Utforska allt inom Kosttillskott från Healthypet Scandinavia.
Zylkene 75 mg

Kosttillskott från Zylkene

Här har vi samlat Kosttillskott från Zylkene.
Avital Calcium

Kosttillskott från Avital

Visa produkter inom Kosttillskott från Avital.
Upp till 25% rabatt
Better Pets Kelp Plus 250 g

Kosttillskott från Better Pets

Missa inga bra priser på Kosttillskott från Better Pets.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024