Sidan innehåller annonslänkar

Aptus Omega Olja 250 ml

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Aptus Omega-Flytande kostillskott med egenskaper som kan främja hundens allmänhälsa!Denna olja från Aptus är rik på de viktiga fleromättade fettsyrorna Omega 3 och Omega 6 som har många viktiga uppgifter i kroppen Ett regelbundet intag av Omega 3 och Omega 6 ger många hälsofördelar då dessa fettsyror har en direkt positiv påverkan på flera av kroppens funktioner, t.ex immunförsvaret.

De verkar även för att  kroppen ska kunna bygga och reparera celler och reglerar även blodtrycket och stöttar njurarnas funktion.Hur fungerar Aptus Omega?Tillsätt regelbundet Aptus Omega i din hunds mat för att främja allmänhälsan hos din hund. Omega 3 och 6 har i sin samverkande form utöver alla fördelar som nämnts ovan en antiinflammtorisk verkan i kroppen och kan ge glans och kvalitet till päls, hud och klor.

Aptus Omega ges med fördel i förebyggande syfte, men kan även användas vårdande för hundar med hudbesvär eller ömmande leder.Kom ihåg att kosttillskott inte kan ersätta veterinärbehandling eller en balanserad kost. Konsultera din veterinär om din hund visar symptom på negativ påverkan av allmänhäksan för att få rätt hjälp och för att kartlägga din hunds hälsotillstånd.Kostillskott till HundInnehåller Omega 3 och Omega 6Ges dagligen med hundens matKosttillskott med god inverkan på allmänhälsan .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kosttillskott från andra varumärken

Bezo-Pet

Kosttillskott från Vetoquinol

Utforska allt inom Kosttillskott från Vetoquinol.
Upp till 15% rabatt
Virbac Megaderm 250 ml

Kosttillskott från Virbac

Här har vi samlat Kosttillskott från Virbac.
Hydrate+

Kosttillskott från Healthypet Scandinavia

Utforska allt inom Kosttillskott från Healthypet Scandinavia.
Zylkene 75 mg

Kosttillskott från Zylkene

Här har vi samlat Kosttillskott från Zylkene.
Avital Calcium

Kosttillskott från Avital

Visa produkter inom Kosttillskott från Avital.
Upp till 25% rabatt
Better Pets Kelp Plus 250 g

Kosttillskott från Better Pets

Missa inga bra priser på Kosttillskott från Better Pets.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024