Sidan innehåller annonslänkar

Aptus Hop-Flex Plus Flytande 500 ml

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Aptus Hop-Flex- Flytande kosttillskott som stöttar hundens ledhälsa!Notera att  Aptus Hop-Flex ersätter Aptus Glyco-Flex!Detta kostillskott ges kan ges både i vårdande som i förebyggande syfte för att stötta hundars ledhälsa Ett av de vanligaste skeletära problemen dagens hundar har är artros eller andra typer av ledinfammationer.

Dessa kan vara ett resultat av genetik men även övervikt hos hund, det är även vanligt förekommande på äldre hundar av alla raser.Hur fungerar Aptus Hop-Flex?De verksamma ämnena i Aptus Hop-Flex är glukosamin och kollagen typ II. Kollagenets uppgift i kroppen är att skapa stadga och elasticitet i vävnaden medan glukosaminet främjar uppbyggnaden av ledbrosk och motverkar nedbrytning av brosket.

Ett tillskott av dessa komponenter kan därför ge viss lindrig vid ledbesvär hos hund.Aptus Hop-Flex är ett flytande tillskott som enkelt ges tillsammans med hundens mat.Kom ihåg att kosttillskott inte kan ersätta veterinärbehandling eller en balanserad kost. Konsultera din veterinär om din hund visar symptom på smärta i leder för att få rätt hjälp och för att kartlägga din hunds hälsotillstånd.Kosttillskott för hundInnehåller b.la Kollagen II och GlukosaminFlytande form som enkelt ges med hundens matMed god smak .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kosttillskott från andra varumärken

Bezo-Pet

Kosttillskott från Vetoquinol

Utforska allt inom Kosttillskott från Vetoquinol.
Upp till 15% rabatt
Virbac Megaderm 250 ml

Kosttillskott från Virbac

Här har vi samlat Kosttillskott från Virbac.
Hydrate+

Kosttillskott från Healthypet Scandinavia

Utforska allt inom Kosttillskott från Healthypet Scandinavia.
Zylkene 75 mg

Kosttillskott från Zylkene

Här har vi samlat Kosttillskott från Zylkene.
Avital Calcium

Kosttillskott från Avital

Visa produkter inom Kosttillskott från Avital.
Upp till 25% rabatt
Better Pets Kelp Plus 250 g

Kosttillskott från Better Pets

Missa inga bra priser på Kosttillskott från Better Pets.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024