Sidan innehåller annonslänkar

Aptus Hop-Flex Plus 60-pack

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kosttillskott för hund med onda leder!OBS! Aptus Hop-Flex ersätter Aptus Glyco-Flex!Att hundar får ont i lederna är ganska vanligt förekommande, speciellt hos vissa större raser eller överviktiga individer Hunden kan ha svårt att gå eller utföra vissa rörelser, om din hund har ledvärk så är det viktigt att du ser över dess kost- och motionsvanor så att du ger din hund rätt förutsättningar för att leva ett hälsosamt liv.

Om hunden har bestående problem så ska du uppsöka en veterinär.Kossttillskott för ledvärk ska ses som ett komplement till goda kost- och motionsvanor, så som hundsim. Det finns en uppsjö av kosttillskott mot ledvärk på marknaden men det som man kan utgå ifrån är att glukosamin och grönläppad mussla är extra bra för just ledvärk då de främjar uppbyggnaden av ledbrosk och ledvätska hos din hund.Har din hund artos?Då kan Aptus Hop-Flex Plus hjälpa din hund med ledvärk genom att stödjarörlighetflexibilitetledstrukturenTillskottet hjälper till att främja din hunds uppbyggnad av ledbrosk för ökad rörlighet.

Kosttillskottet är en tuggbit som ges till din hund dagligen och har en läcker smak av kyckling. Utöver glukosamin och grönläppad mussla så innehåller Aptus Hop-Flex också fiskolja som är en naturlig källa till omega-3, kollagen typ II och antioxidanter som stärker hundens pälskvalité och klor.

Kosttillskottet innehåller också vitamin E och vintamin C.UtfodringsguideHund mellan 15-25 kg 1 tuggbit/dagHund över 25 kg 2 tuggbitar/dag( en på morgonen, en på kvällen)Under de första 4-6 veckorna rekommenderas dubbel mängdGes endast till hundar som väger över 15 kg, för mindre hundar så finns Aptus Hop-Flex Plus MiniKom ihåg att kosttillskott inte kan ersätta veterinärbehandling eller en balanserad kost. Konsultera din veterinär om du är osäker på vad som är bäst för ditt djur. .

Kosttillskott från andra varumärken

Trikem WorkingDog Hyaluron 365 (3 l)

Kosttillskott från Trikem

Se produkter inom Kosttillskott från Trikem.
Svenska Djurapoteket Probiotika (160 g)

Kosttillskott från Svenska Djurapoteket

Visa produkter inom Kosttillskott från Svenska Djurapoteket.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024