SSL
Sidan innehåller annonslänkar
AktivSvea

AktivSvea Nyponpulver 250 g

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Aktiv Nypon är ett vegetabiliskt och naturligt kompletteringsfoder som gör din hund både piggare och mer rörlig!Tillskottet innehåller nypon som är naturligt rik på Vitamin C och som växer i karga områden. Optimalt komplement till andra produkter vid till exempel tillstånd som artros eller ledförslitningar.SvensktillverkatKan användas vid ökat behov eller i förebyggande syfte100 % vegetabiliskt - bra för hundar med allergierAnvänds ensamt eller i kombination med andra produkter för leder, rörlighet och träningÄven lämplig för äldre hundar- Nypon kan främja starkare immunförsvar och bättre minnesfunktioner- Extra gynnsam för äldre hundar som har problem med stela lederInnehåller Vitamin C, med syftet att bidra till en normal kollagenbildning som har betydelse för broskets och benstommens normala funktionBidrar till att bevara hälsosamma och rörliga lederSmakgarantiDOSERINGSGUIDESmall (upp till 15 kg) - 1 tsk/dagMedium (mellan 15-30 kg) - 2 tsk/dagLarge (från 30 kg och uppåt) - 3 tsk/dagOBS.Dosering kan ökas vid behov. AnvändningEnergitillskottRörliga lederStärkt immunförsvar BruksanvisningDosering 25 kg; 2-4 tsk/dag  Aktiv Nypon produceras i enlighet med godkänd läkemedelsstandard (GMP) och HACCP. Produkten innehåller enbart naturliga ämnen och omfattas inte av gällande dopingregler. Aktiv Nypon tillverkas av Octean AB som har över 40 års erfarenhet av tillverkning och marknadsföring av fodertillskott samt är certifierat enligt ”System för säkra kosttillskott till konsument”. Läs gärna mer på octean.se. 


Jämför produkt AktivSvea Nyponpulver 250 g online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten AktivSvea Nyponpulver 250 g i kategorin Kosttillskott här hos oss.

Kategori: Kosttillskott
Artikelnummer: 132209
Visa fler

Från kunskapsbanken

Amigo

Amigo kan syfta på: Amigo (företag) – en tysk speltillverkare Amigo (label) – en label inom skivbolaget Cosmos Music Group Amigo (TV-program) – en svensk frågesport för barn som började sändas i SVT 2005 Amigo 23 – en svensk segelbåtstyp