Aveve Treats Jumpi Licorice 1 kg

Jämför produkt Aveve Treats Jumpi Licorice 1 kg online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aveve Treats Jumpi Licorice 1 kg i kategorin Kosttillskott till häst här hos oss.

Produktinformation

EgenskaperJumpi Treats är läckra och smakrika godisar till alla slags hästar.Aveve Jumpi Licorice Treats med smak av lakrits. Jumpi Treats kan användas som godis eller belöning när du vill skämma bort din häst med något läckert.UtfodringMax.

Se gärna också

Statera Muscle Recover 1 l -25%

Statera Muscle Recover 1 lDetta kosttillskottet är särskilt framtaget för hästar som tränas intensivt, eller för hästar som håller på med rehabilitering, men det passar även utmärkt inför betäckning och för ökad uthållighet, samtidigt som det främjar en frisk och glansig päls!Statera Muscle Recover innehåller Vitamin E och selen. När hästen tränar så samlas avfallssubstanser i musklerna, och E-vitamin och selen arbetar för att neutralisera dessa. Tack vare detta så kan kosttillskottet minska risken för muskelskador och ömma, stela muskler.Tack vare att detta kosttillskottet även innehåller extra lysin så har tillskottet även en återuppbyggande effekt på hästens muskler.Statera Muscle Recover är ett flytande tillskott, baserat på linfröolja. Linfröoljan är bra för hästens uthållighet samtidigt som det främjar en fin och glansig päls.Detta kosttillskottet kan även främja fertiliten hos ston, och rekommenderas därför till avelsston inför en betäckning. Det är nämligen så att tillskottet stimulerar stoets ägglossning.Statera Muscle Recover kan exempelvis ges till:Hästar som tävlar och tränar hårtHästar som är i rehabiliteringHästar som är i inridningAvelsston, inför betäckningKom ihåg att kosttillskott inte kan ersätta veterinärbehandling eller en balanserad kost. Konsultera din veterinär om du är osäker på vad som är bäst för ditt djur.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Kosttillskott till häst

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Pellets

Pellets från Selective

Se alla produkter
Träningsgodis

Träningsgodis från Brit Care

Se alla produkter
Våtfoder

Våtfoder från Purina Gourmet

Se alla produkter
Valpselar

Valpselar från Basic

Se alla produkter