Sidan innehåller annonslänkar

Aveve Muscle Boost 20 kg

Jämför produkt Aveve Muscle Boost 20 kg online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aveve Muscle Boost 20 kg i kategorin Kosttillskott till häst här hos oss.

Produktinformation

EgenskaperCare Extra är en serie kompletterande produkter för daglig utfodring. Koncentrerat kosttillskott av vitaminer och mineraler i olika former är nödvändigt för att säkra hästens intag av de vitala näringsämnen.

Det kan vara om hästen är mycket känslig för att öka i vikt, går på sommarbete eller om den av andra skäl inte får full täckning av ett fulltäckande foder.Muscle Boost är ett mycket välsmakande, pelleterat tillskottsfoder baserat på riskli, som har många unika egenskaper! Det höga innehållet av fett och proteiner i Muscle Boost gör det idealiskt som ett tillskott för hästar som kämpar med att bygga och bibehålla muskelmassa och vikt Energin i riskli friges långsamt och hjälper till att öka uthålligheten hos hästar i träning.Muscle Boost innehåller dessutom viktiga antioxidanter som stärker immunförsvaret och hjälper till att bryta ner avfallämnen i musklerna.

Detta gör att hästen får bättre förutsättningar för att återhämta sig bättre efter hårt arbete, och muskelstelhet och ackumulering av mjölksyra minskas. Muscle Boost är tillsatt med jästkultur och cikoriafibrer som garanterar en sund och stabil matsmältning.Muscle Boost tilldelas som ett supplement till hästens vanliga utfodring.UtfodringRekommenderad fodergiva100 – 200 gram pr.

100 kg kroppsviktOm hästen behöver gå upp i vikt, ska den högsta dosen användas tills önskad hull uppnåtts.Kraftfoder skall alltid ges i kombination med grovfoder (hö/hösilage) av god kvalité (1,5 till 2 kg/100 kg kroppsvikt).AnvändningPerfekt som finish inför bruksprov eller utställningPerfekt för hästar som har svårt att hålla hullStöder muskelbyggandet och återhämtningenLågt stärkelseinnehåll, endast 4,3%Vill du också få den 10e säcken Aveve-foder gratis? Hör av dig till oss på info@vetzoo.se eller 010 206 78 80 så lägger vi upp ett digitalt stämpelkort till dig.Därefter behöver du återkomma till oss efter varje lagd beställning, så att vi kan stämpla dina köp. Det enklaste sättet brukar vara att bara svara på orderbekräftelsen som du får via mail.Den 10e säcken krediterar vi i efterhand!

Kosttillskott till häst från andra varumärken

Trikem Zinc 500 g

Kosttillskott till häst från Trikem

Utforska allt inom Kosttillskott till häst från Trikem.
Statera B Vital 1 l

Kosttillskott till häst från Statera

Här har vi samlat Kosttillskott till häst från Statera.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023