Sidan innehåller annonslänkar

Tolklina - 1,5 meter

Beställ Tolklina - 1,5 meter på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Tolklina - 1,5 meter inom kategorin Koppel.

Produktinformation

Denna Tolklina från Neewa är perfekt för löpturer och promenader med din hund. Den inbyggda expandern dämpar stötar och avlastar ryggen.

Mycket slitstark samtidigt som den är lätt.  Inbyggd expander dämpar hårda ryck.    2 meter lång.   Mycket slitstark. .

Se gärna också

Expanderkoppel Reflex/Antiglid - 2,2m grå/bgb

Från Baggen kommer detta expanderkoppel med en inbyggd expander för att dämpa eventuella ryck från hunden. Dessutom har kopplet en invävd reflex som gör att ni syns bättre under promenaden, och även invävda gummitrådar som gör kopplet greppvänligt/antiglid i handen. Kopplet är 20 mm brett och passar bäst till små- och mellanstora raser.   Reflexen, som lyser upp när ljus träffar den, är nedsänkt i bandet för att skyddas och hålla längre. Antiglidkopplet har rundade kanter och 6st invävda gummitrådar som ger ett mycket bra grepp i handen, både med och utan handskar. Expandern sitter uppe vid handtaget så att du alltid kan nå den stumma delen av koppelt, vilket är viktigt vid exempelvis möte med andra hundar om det skulle behövas. En praktisk ring i öglan gör att du enkelt kan koppla ihop med ex ett bälte.   Kopplet är svart och finns i 3 olika längd, 180, 220 och 280cm och har antingen en grå eller neongul dekorrand i mitten (obs! bilderna visar bara färg och hake på en modell så du får en uppfattning hur de ser ut, beställ enligt modell i lista så kommer rätt färg skickas). Reflextrådar i ytterkanten och mörkgråa invävda gummitrådar. Det finns 2 olika hakar på detta koppel. En liten modell av BGB-hake (eller liknande) eller en svart Twistlock-hake. Twistlocken kräver dubbelkommando för att öppna och är mycket säker, är väldigt lätt och smidig och väger endast 25 gram. Reflex/Antiglidkoppel i 20mm bredd Inbyggd expander som dämpar ryck Gummitrådar för bättre grepp

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kattsand

Kattsand från Monster Amazing Cat Litter

Se alla produkter
Koppel

Koppel från Barkalot

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från Avital

Se alla produkter
Torkat hundgodis

Torkat hundgodis från FourFriends

Se alla produkter