Sidan innehåller annonslänkar

Multibox Till Koppel - Svart

Beställ Multibox Till Koppel - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Multibox Till Koppel - Svart inom kategorin Koppel.

Produktinformation

Flexi multibox är perfekt att hänga på ditt Flexikoppel så att du alltid har med dig ex. bajspåsar eller godis eller vad du känner att du inte vill stå utan under prommenaden.

Finns i grå eller svart.   OBS! Den passar till New Comfort, New Classic, Black Design och New Neon och stolekarna S, M och L.

Se gärna också

Draglina Dubbel Extreme 25mm - BGB-hake

Baggen Draglina Dubbel Extreme är en hårddämpande draglina för framförallt skidåkning med större och starkare hundar. Dubbel-modellen är utrustad med swivel och förgrening vilket möjliggör uppkoppling till två hundar. Den inbyggda expandern är elastisk vilket avlastar påfrästningar på ryggen. Expandern är knuten i det vävda tub-bandet och tar bort svaga punkter som kan tappa sin elasticitet. Kopplet är 2,4 meter långt men kan expandera upp till 2,9 meter!   Draglinan leveraras med antingen pistol-hake i mässing, alternativ BGB-hake. Om linan ska användas i tävligs-sammanhang rekomenderas pistol-haken.  Observera att knutarna ej skall knutas upp eftersom expandern då förlorar sin elasticitet. Om knutarna har knutits upp är det dock enkelt att spänna expandern igen genom att knyta nya knutar. “Knyt en knut högst upp runt “gummisnodden”  och trä sedan tub-bandet över gummisnodden så att den veckar sig till önskad längd. Gör sedan en knut vid nästa ände av gummisnodden”. Elastisk expander minskar hårda ryck och avlastar ryggen.   Swivel och förgrening möjliggör uppkoppling till två hundar.   2,4 meter långt men kan expandera upp till 2,9 meter, 25mm i bredd.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Hundborstar

Hundborstar från Kerbl

Se alla produkter
Hundtröjor

Hundtröjor från For FAN Pets

Se alla produkter
Matskålar

Matskålar från Outward Hound

Se alla produkter
Hundmatskålar

Hundmatskålar från For FAN Pets

Se alla produkter