Sidan innehåller annonslänkar

Koppel Antiglid - Svart

Beställ Koppel Antiglid - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Koppel Antiglid - Svart inom kategorin Koppel.

Produktinformation

Koppel med karbinhake och med insydda gummitrådar för ett bättre grepp. Storlek 180 cm Färger Svart, Silver, Cerise, Gul, Blå, Rosa och Grön Med handtag.

Gummerat för bättre grepp. Bra hållbarhet. .

Se gärna också

Expanderkoppel Reflex/Antiglid - 1,8m grå/bgb

Från Baggen kommer detta expanderkoppel med en inbyggd expander för att dämpa eventuella ryck från hunden. Dessutom har kopplet en invävd reflex som gör att ni syns bättre under promenaden, och även invävda gummitrådar som gör kopplet greppvänligt/antiglid i handen. Kopplet är 20 mm brett och passar bäst till små- och mellanstora raser.   Reflexen, som lyser upp när ljus träffar den, är nedsänkt i bandet för att skyddas och hålla längre. Antiglidkopplet har rundade kanter och 6st invävda gummitrådar som ger ett mycket bra grepp i handen, både med och utan handskar. Expandern sitter uppe vid handtaget så att du alltid kan nå den stumma delen av koppelt, vilket är viktigt vid exempelvis möte med andra hundar om det skulle behövas. En praktisk ring i öglan gör att du enkelt kan koppla ihop med ex ett bälte.   Kopplet är svart och finns i 3 olika längd, 180, 220 och 280cm och har antingen en grå eller neongul dekorrand i mitten (obs! bilderna visar bara färg och hake på en modell så du får en uppfattning hur de ser ut, beställ enligt modell i lista så kommer rätt färg skickas). Reflextrådar i ytterkanten och mörkgråa invävda gummitrådar. Det finns 2 olika hakar på detta koppel. En liten modell av BGB-hake (eller liknande) eller en svart Twistlock-hake. Twistlocken kräver dubbelkommando för att öppna och är mycket säker, är väldigt lätt och smidig och väger endast 25 gram. Reflex/Antiglidkoppel i 20mm bredd Inbyggd expander som dämpar ryck Gummitrådar för bättre grepp

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Torrfoder

Torrfoder från Hill’s

Se alla produkter
Fågelmatare

Fågelmatare från Nobby

Se alla produkter
Hundlampor

Hundlampor från Basic

Se alla produkter
Klösträd  Katträd

Klösträd Katträd från Kerbl

Se alla produkter