Sidan innehåller annonslänkar

Adjustable Line ECO Hundkoppel - Rosehip

Jämför produkt Adjustable Line ECO Hundkoppel - Rosehip online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Adjustable Line ECO Hundkoppel - Rosehip i kategorin Koppel här hos oss.

Produktinformation

Adjustable Line ECO, ett justerbart koppel från Hurtta gjort i 100% återvunnen polyester. Kopplet är anpassat för daglig användning och har ett vadderat handtag som gör det skönt att hålla i, dessutom är kopplet utrustat med ett dolt utrymme för avfallspåsar.

Längs med kopplet så finns starka 3M-reflexer placerade för ökad säkerhet vid dålig sikt eller mörker. Detaljer som metallförankringar mellan handtag och koppel samt karbinerhaken är gjord i rostfritt stål och aluminium, på så sätt förlänger det produktens hållbarhetslängd.    Märk väl, att produkten inte innehåller giftiga kemikalier eller ftalater och är testad både för tygets dragmotstånd och hur väl metallen står emot oxidering.  Storlek 120 - 180 cm / 20 mm Vadderat handtag för ökad bekvämlighet och dolt utrymme för avfallspåsar.

Justerbart för extra kontroll. Rostfri stark karbinerhake.

Se även andra produkter från Koppel

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Hundsängar

Hundsängar från Bia Bed

Se alla produkter
Våtfoder

Våtfoder från Specific

Se alla produkter
Hundtäcken

Hundtäcken från RuffWear

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Trixie

Se alla produkter