Aalborg Ställbart Koppel i Koläder - 20/200 Svart

Beställ Aalborg Ställbart Koppel i Koläder - 20/200 Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aalborg Ställbart Koppel i Koläder - 20/200 Svart inom kategorin Koppel.

Produktinformation

Från Hunter kommer detta stilrena, ställbara koppel i mjukt koläder. Lädret är tufft och slitstarkt och har kontrasterande sömmar, och är väldigt lättskött.

Ställbart i 3 olika längder gör att man kan anpassa det efter olika situationer. Komplettera med ett matchande halsband eller sele i samma modell.

Se nedan.   Kopplet finns i 2 färger (svart och cognac) och 3 storlekar.

Se gärna också

Bungee Leash - 2 m

Bungee Leash från Non-stop Dogwear är ett versatilt koppel för extra synlighet och säkerhet i vid aktiviteter som löpning, jogging, cykling. Kopplet är gjort för att absorbera kraft vid hastiga rörelser eller inbromsningar vid aktiviteter. Bungee Leash finns i två storlekar ett i 2 meter och ett i 2.8 meter för att passa olika typer av aktiviteter.   Kopplet som är 2 meter långt passar bättre för vandring och canicross medan det på 2.8 meter passar bättre där en säker distans mellan förare och hund behövs exempelvis vid cykling eller skidåkning. Kopplet är gjort i extra slitstarkt gummi för att klara de stora påfrestningar aktiviteter kan innebära och kopplas med en karbinerhake som har ett automatiskt lås.  Storlek  Längd utsträckt (m) Längd statisk (m) Karbinertyp 2 m 2 m 1.15 m Karbinerhake med auomatiskt lås 2.8 m 2.8 m 1.65 m  Karbinerhake med automatiskt lås Slitstarkt koppel med expanderfunktion som lämpar sig för vandring, lättare löpning, skidåkning och cykling. 3M-reflexer och låsbara karbinerhakar för extra säkerhet. Chockabsorberande gummi säkerställer att hastiga rörelser inte påverkar hunden i samma utsträckning som ett statiskt koppel.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Koppel

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Lugnande till hund

Lugnande till hund från Adaptil

Se alla produkter
Bilburar

Bilburar från MIMsafe

Se alla produkter
Selar

Selar från PAIKKA

Se alla produkter
Tandleksaker

Tandleksaker från KONG

Se alla produkter