Aalborg Ställbart Koppel i Koläder - 15/200 Svart

Beställ Aalborg Ställbart Koppel i Koläder - 15/200 Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aalborg Ställbart Koppel i Koläder - 15/200 Svart inom kategorin Koppel.

Produktinformation

Från Hunter kommer detta stilrena, ställbara koppel i mjukt koläder. Lädret är tufft och slitstarkt och har kontrasterande sömmar, och är väldigt lättskött.

Ställbart i 3 olika längder gör att man kan anpassa det efter olika situationer. Komplettera med ett matchande halsband eller sele i samma modell.

Se nedan.   Kopplet finns i 2 färger (svart och cognac) och 3 storlekar.

Se gärna också

Draglina Dubbel Extreme 25mm - BGB-hake

Baggen Draglina Dubbel Extreme är en hårddämpande draglina för framförallt skidåkning med större och starkare hundar. Dubbel-modellen är utrustad med swivel och förgrening vilket möjliggör uppkoppling till två hundar. Den inbyggda expandern är elastisk vilket avlastar påfrästningar på ryggen. Expandern är knuten i det vävda tub-bandet och tar bort svaga punkter som kan tappa sin elasticitet. Kopplet är 2,4 meter långt men kan expandera upp till 2,9 meter!   Draglinan leveraras med antingen pistol-hake i mässing, alternativ BGB-hake. Om linan ska användas i tävligs-sammanhang rekomenderas pistol-haken.  Observera att knutarna ej skall knutas upp eftersom expandern då förlorar sin elasticitet. Om knutarna har knutits upp är det dock enkelt att spänna expandern igen genom att knyta nya knutar. “Knyt en knut högst upp runt “gummisnodden”  och trä sedan tub-bandet över gummisnodden så att den veckar sig till önskad längd. Gör sedan en knut vid nästa ände av gummisnodden”. Elastisk expander minskar hårda ryck och avlastar ryggen.   Swivel och förgrening möjliggör uppkoppling till två hundar.   2,4 meter långt men kan expandera upp till 2,9 meter, 25mm i bredd.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Koppel

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Selar

Selar från PAIKKA

Se alla produkter
Hudproblem

Hudproblem från Hill's Prescription Diet

Se alla produkter
Akvariefilter

Akvariefilter från Eheim

Se alla produkter
Hundskor

Hundskor från RuffWear

Se alla produkter