Aalborg Ställbart Koppel i Koläder - 15/200 Svart

Jämför produkt Aalborg Ställbart Koppel i Koläder - 15/200 Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aalborg Ställbart Koppel i Koläder - 15/200 Svart i kategorin Koppel här hos oss.

Produktinformation

Från Hunter kommer detta stilrena, ställbara koppel i mjukt koläder. Lädret är tufft och slitstarkt och har kontrasterande sömmar, och är väldigt lättskött.

Ställbart i 3 olika längder gör att man kan anpassa det efter olika situationer. Komplettera med ett matchande halsband eller sele i samma modell.

Se nedan.   Kopplet finns i 2 färger (svart och cognac) och 3 storlekar.

Koppel från andra varumärken

Tolklina - 2 meter

Koppel från Neewa

Utforska allt inom Koppel från Neewa.
Upp till 41% rabatt
Konny Leash - Dusty Pink / M

Koppel från Barkalot

Visa produkter inom Koppel från Barkalot.
Koppel med reflex - Blå

Koppel från Aveo

Här har vi samlat Koppel från Aveo.
Upp till 21% rabatt
Round & Soft Hunting Koppel - Oliv / 2 m x 6 mm

Koppel från Hunter

Missa inga bra priser på Koppel från Hunter.
Bungee Leash - 2 m

Koppel från Non-Stop

Missa inga bra priser på Koppel från Non-Stop.
Leather Leash - L / Black

Koppel från Active Canis

Se produkter inom Koppel från Active Canis.

Se gärna också

Expanderkoppel Reflex/Antiglid - 2,2m x 20mm grå/bgb

Från Baggen kommer detta expanderkoppel med en inbyggd expander för att dämpa eventuella ryck från hunden. Dessutom har kopplet en invävd reflex som gör att ni syns bättre under promenaden, och även invävda gummitrådar som gör kopplet greppvänligt/inte glider i handen. Kopplet finns i 2 olika bredd, 20 mm och 25 mm, med 2 olika typ av hake och flera längder.   Reflexen, som lyser upp när ljus träffar den, är nedsänkt i bandet för att skyddas och hålla längre. Antiglidkopplet har rundade kanter och på 20 mm kopplet finns 6st invävda gummitrådar, på 25 mm finns 8st, som ger ett mycket bra grepp i handen, både med och utan handskar. Expandern sitter uppe vid handtaget så att du alltid kan nå den stumma delen av koppelt, vilket är viktigt vid exempelvis möte med andra hundar om det skulle behövas. En praktisk ring i öglan gör att du enkelt kan koppla ihop med ex ett bälte.   20 mm kopplet är svart och finns i 3 olika längder, 180, 220 och 280cm och 25 mm kopplet är svart och finns i 4 olika längder, 180, 220, 280 och 350cm och har antingen en grå eller neongul dekorrand i mitten (obs! bilderna visar bara färg och hake på en modell så du får en uppfattning hur de ser ut, beställ enligt modell i lista så kommer rätt färg skickas). Reflextrådar i ytterkanten och mörkgråa invävda gummitrådar. Det finns 2 olika hakar på detta koppel. En liten modell av BGB-hake (eller liknande) eller en svart Twistlock-hake. Twistlocken kräver dubbelkommando för att öppna och är mycket säker, är väldigt lätt och smidig och väger endast 25 gram. Reflex/Antiglidkoppel i 2 olika bredder och flera olika längder Inbyggd expander som dämpar ryck Gummitrådar för bättre grepp

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023