Kerbl Katträd med Korgar i Bananlöv Beige

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kerbl Katträd med Korgar i Bananlöv Beige Klätterställning för katterKerbl Katträd med Korgar i Bananlöv Beige,  är stadigt tack vare en robust bas. Korgarna, flätade för hand av bananblad, är miljövänliga och mjuka, och klätterställningen har också en mysig utsiktsplats högst upp.

Sisalrep är limmade på stolparnaså att katten kan klösa på ställningen.Katträdet är en utmärkt plats för klösning, lek och vila för katten. Den neutrala beige och naturvita färgen gör att den passar in i alla hem!Katträdets höjd 104 cmSovkolans diameter 37 cm, höjd 30 cmBasen 60 x 40 x 3,2 cmStegen 50 x 21 cmStolparnas diameter 8,5 cmSisalrepets diameter 5,6 mmKuddarna kan tvättas i 30 graders värme.Levereras omonterat.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024