Sidan innehåller annonslänkar

Kerbl ECO Alex Lekhus för Katt

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kerbl ECO Alex Lekhus för KattKerbl ECO Alex Lekhus för Katt är en rolig, aktiverande leksak som din katt både kan klättra, leka  och gömma sig i. Kattlekhuset har två sammanfogade sovutrymmen med flera spännande ingångar. Högst upp sitter två stoppade plattformar som även dem är roliga gömställen och som dessutom  ger din katt klättermöjligheter.Från toppen har din katt en bra översikt över omgivningen och sisalmattan är utmärkt klösområde.

De avtagbara stoppningarna kan tvättas i 30 grader.- Praktiskt!Kattlekhuset är tillverkat av vattentålig och miljövänlig återvunnen material, bestående av 60 % plast och 40 % trä Det är underhållsfritt och tåligt mot väder och UV-strålar, med robusta och släta ytor som är lätta att torka av.Passar både utomhus och inomhus.Höjd 152,5 cm, längd 42 cm, bredd 42 cm.Mått på plattformar 38 x 26,5 cm.Storlek på framåtriktad öppning 16 x 16 cm.Diameter på runda öppningar 16 cm.Storlek på mindre sovutrymme 42 x 27 x 28 cm.Storlek på större sovutrymme 42 x 42 x 42 cm.Storlek på sisalmatta 58 x 19 cm.Avtagbara stoppningar som kan tvättas i 30 °C.Levereras i delar med monteringsanvisningar.Lätt att montera med förborrade hål för skruvar.MaterialMiljövänligt återvunnet material med 60 % plast och 40 % trä.Ekologiskt tillverkat.Vattentåligt.Underhållsfritt.Tåligt mot UV-strålar och väderförhållanden.Tåligt, slätt material som är enkelt att hålla rent. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024