Sidan innehåller annonslänkar

Little&Bigger Scratch Klösbräda Small

Beställ Little&Bigger Scratch Klösbräda Small på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Little&Bigger Scratch Klösbräda Small inom kategorin Klösmöbler.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Klösmöbler från andra varumärken

Kattklös Denver

Klösmöbler från Pet Rebels

Visa produkter inom Klösmöbler från Pet Rebels.
Klösmöbel Parla - Grå

Klösmöbler från Trixie

Utforska allt inom Klösmöbler från Trixie.
Kattklös med boll

Klösmöbler från Aveo

Se vad Aveo har inom Klösmöbler.
Little&Bigger Scratch Klösbräda Small

Klösmöbler från Little&Bigger

Se produkter inom Klösmöbler från Little&Bigger.

Se gärna också

Klösträd Charlotte - Klösträd Charlotte Brun

Stort och stabilt katträd som bjuder på härliga liggytor och en gosig hängmatta. Perfekt till dig som har stora eller flera katter hemma. Klösträdet tar inte mycket plats på golvytan men ger katterna gott om plats att sova på. Finns i 2 färger, grå eller brun. Mått: 134 x 59 x 56 cm.Hängmatta: 40 x 40 cmSovkoja: 40 x 40 cm.Sovplatta: 59 x 56 cm.   OBS! Vi kan bara leverera dessa klösträd hem till dig med PostNord och kvittens. Det går inte att få det till ombud eller leverans med Budbee. Ev felvalt transportsätt kommer ändras automatiskt av vårt lager till PostNord Perfekt för flera katter. Kan tvättas i 30 grader.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023