Little&Bigger Klösbräda Vattenmelon 55 cm

Beställ Little&Bigger Klösbräda Vattenmelon 55 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Little&Bigger Klösbräda Vattenmelon 55 cm inom kategorin Klösmöbler.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Klösmöbler från andra varumärken

Kattklös Denver

Klösmöbler från Pet Rebels

Visa produkter inom Klösmöbler från Pet Rebels.
Klösmöbel Parla - Grå

Klösmöbler från Trixie

Utforska allt inom Klösmöbler från Trixie.
Kattklös med boll

Klösmöbler från Aveo

Se vad Aveo har inom Klösmöbler.
Little&Bigger Scratch Klösbräda Small

Klösmöbler från Little&Bigger

Se produkter inom Klösmöbler från Little&Bigger.

Se gärna också

Klösmöbel Lavinia - Klösmöbel

En lyxig klösmöbel med fyra nivåer och en bekväm viloplats högst upp. Längst ner finns även en mysig grotta. Möbelns pelare är klädda i naturlig sisal som stiumulerar din katts klösbehov. Att klösa och riva ligger i katters naturliga beteende, ett beteende som måste tillfredställas. Med denna klösmöbel minimerar du även risken för att din katt klöser på dina vanliga möbler. Denna möbel är även utrustad med leksaker hängandes i elastiska snören som lockar din katt till lek.  Möbels höjd: 138 cm  Stimulerar katters klösbehov.  Fyra nivåer.  Bekväma viloplatser.  Lockar din katt till lek.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023