Sidan innehåller annonslänkar

Moser Utbytbar Kloslip

Beställ Moser Utbytbar Kloslip på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Moser Utbytbar Kloslip inom kategorin Kloslip Kloklippare.

Produktinformation

EgenskaperExtra utbytbara kloslipar till Moser Kloslip, två stycken grova och två stycken fina (totalt 4st).AnvändningExtra slipar till Moser Kloslip .

Se gärna också

Show Dog Grooming Klosax (S)

En bra och lättanvänd klosax med plasthandtag för både hund och katt.Finns i två storlekar, den mindre passar utmärkt till katt eller mindre hundar och den större modellen för större hundar. Gör kloklippningen till en lugn stund, en klo i taget och kanske bara en klo om dagen. Beroende på hur din hund reagerar. Ju tidigare du vänjer in kloklippningen ju enklare blir det. Glöm aldrig att ge beröm och ge belöning.Storlekar:S: 15,8 x 5,1 cmM: 15,9 x 6 cm

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Hundhalsband

Hundhalsband från RuffWear

Se alla produkter
Aktivering

Aktivering från Trixie

Se alla produkter
Dragselar

Dragselar från Pro Dog

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Brit Care

Se alla produkter