Sidan innehåller annonslänkar

Moser Kloslip

Beställ Moser Kloslip på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Moser Kloslip inom kategorin Kloslip Kloklippare.

Produktinformation

EgenskaperMosers Kloslip passar hundar av alla storlekar. Den är supertyst, lätt och praktisk.

Kloslipen är batteridriven, batterier ingår. Ingår gör även fyra olika sliphuvuden, två stora och två små.

Slipen har fyra olika hastigheter, vilket gör det enkelt att anpassa hastigheten efter behov. Kloslipen har även en inbyggd lampa framtill för att underlätta både slipningen och säkerheten. Tänk på att inte inte slipa ned till pulpan då detta gör mycket ont och kan medföra komplikationer.

Se gärna också

Trixie Klotång (12 cm)

 EgenskaperTrixie Klotång är en praktisk, behändig klotång i rostfritt stål med bekväma plasthandtag. Hundar och katters klor växer ständigt och de behöver hjälp på traven att klippa dessa, så att klorna inte blir för långa.Var försiktig så du inte klipper i pulpan, klipp hellre lite och ofta så riskerar du inte att klippa för mycket.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Midjeväskor

Midjeväskor från Non-Stop

Se alla produkter
Hundsängar

Hundsängar från Trixie

Se alla produkter
Hundmatskålar

Hundmatskålar från Basic

Se alla produkter
Hundkläder

Hundkläder från Hurtta

Se alla produkter