Matabi Kattleksak Vipp Deluxe Pinne - Matatabi Pinne & Frukt

Jämför produkt Matabi Kattleksak Vipp Deluxe Pinne - Matatabi Pinne & Frukt online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Matabi Kattleksak Vipp Deluxe Pinne - Matatabi Pinne & Frukt i kategorin Kattvippor här hos oss.

Produktinformation

Matatabipinnen med fransar är en spännande och mångsidig leksak som är perfekt för din katt. Den är utformad med torkad matatabi frukt, lindad jute och raffia tofsar.

Denna kombination av material och texturer uppmuntrar din katt att leka och bidrar samtidigt till god tandhygien. En riktig matatabibonanza för din katt som kommer få en upplevelse den sent kommer glömma.

Ge den som present till din kissemiss eller ha den som ett måste i din katts leksaksrepertoar.  Kommer ge din katt en oförglömlig upplevelse och lekstund. Samtidig mekanisk rengöring av tänderna.  Lockar till aktiv lek som stimulerar sinnet och hjärnan. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kattvippor från andra varumärken

Teaser Plush Fluffy Grinz - Blå

Kattvippor från Rogz

Missa inga bra priser på Kattvippor från Rogz.
Kattspö Med platt mus

Kattvippor från Aveo

Se produkter inom Kattvippor från Aveo.
KONG Holiday Teaser Loopz

Kattvippor från KONG

Utforska allt inom Kattvippor från KONG.
Kattvippa med Glitter - Kattvippa

Kattvippor från Trixie

Här har vi samlat Kattvippor från Trixie.
Kattleksak Boll med Fjäder Kända Motiv - Spiderman

Kattvippor från Cerda

Visa produkter inom Kattvippor från Cerda.

Se gärna också

KONG Swizzle Bird Teaser Kattspö - Blandade

KONG Swizzle Bird är en rolig, interaktiv leksak som hjälper till att stärka bandet mellan dig och din katt. Med oförutsägbar rörelse och fjädrar som bara fladdrar runt, kommer den at stimulera kattens naturliga jaktinstinkt. Den långa kroppen skapar oemotståndlig rörelse och mönstrer med hög kontrast lockar kattens uppmärksamhet.   Leksaken kommer i blandade färger, och du kan själv inte välja färg vid beställning utan en av färgerna skickas med din order.   OBS! Våra husdjur är starkare än man tror, även när de leker, och leksaker kan gå sönder. Ha alltid ditt husdjur under uppsikt när den leker med leksaker, och ta bort den direkt om den skulle gå sönder så det inte händer en olycka.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023