Little&Bigger Pure Purr Kattvippa Mångfärgad med 5 Leksaker

Beställ Little&Bigger Pure Purr Kattvippa Mångfärgad med 5 Leksaker på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Little&Bigger Pure Purr Kattvippa Mångfärgad med 5 Leksaker inom kategorin Kattspö.

Produktinformation

Little&Bigger Pure Purr Kattvippa Mångfärgad med 5 LeksakerDetta kattspöet är härligt och färgglatt och går lätt att variera! Till spöet medföljer nämligen 5 olika leksaker i olika material, färg och form Det finns exempelvis en lång "mask", en mus och en boll - och fjädrar såklart!StorlekLängd 47 cmKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kattspö från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Meow&Me ChristmasLodge Kattvippa med 5 Leksaker

Kattspö från Meow&Me

Visa produkter inom Kattspö från Meow&Me.
Upp till 25% rabatt
For FAN Pets Batman Kattvippa

Kattspö från For FAN Pets

Utforska allt inom Kattspö från For FAN Pets.
Kickeroo Swizzle Bird

Kattspö från KONG

Se vad KONG har inom Kattspö.
Pawise Kattspö med Insekt

Kattspö från Pawise

Missa inga bra priser på Kattspö från Pawise.
Trixie Kattspö med fjädrar

Kattspö från Trixie

Se produkter inom Kattspö från Trixie.
MadCat Kattvippa Narval 42 cm

Kattspö från MadCat

Se produkter inom Kattspö från MadCat.

Se gärna också

For FAN Pets Spiderman Kattvippa -25%

For FAN Pets Spiderman KattvippaOm du och din kisse gillar Spindelmannen så känns denna kattvippan som en utmärkt addering till leksakssamlingen!For FAN Pets Spiderman Kattvippa består av ett spö, ett elastiskt band och en Spiderman-figur med långa trådar. Tack vare att bandet är elastiskt så blir det extra klurigt för katten att fånga figuren - mjau vad spännande! Själva Spiderman-figuren har ett prassligt material inuti - extra kul för kissen!Storlek:Längd på kattspö: 46 cmStorlek på Spiderman-figur: 7 x 3 cmKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023