Sidan innehåller annonslänkar

Little&Bigger Mystic Meow Kattspö (Rosa)

Jämför produkt Little&Bigger Mystic Meow Kattspö (Rosa) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Little&Bigger Mystic Meow Kattspö (Rosa) i kategorin Kattspö här hos oss.

Produktinformation

Little&Bigger Mystic Meow KattspöDetta kattspöt lockar även den lataste kissen till lek! Det är utrustat med både fjädrar och bjällra för att göra det extra spännande - det kommer garanterat ge dig och din katt många roliga stunder tillsammans!Längd 57 cmVälj mellan flera olika färger!

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kattspö från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Meow&Me ChristmasLodge Kattvippa med 5 Leksaker

Kattspö från Meow&Me

Visa produkter inom Kattspö från Meow&Me.
Upp till 25% rabatt
For FAN Pets Batman Kattvippa

Kattspö från For FAN Pets

Utforska allt inom Kattspö från For FAN Pets.
Kickeroo Swizzle Bird

Kattspö från KONG

Se vad KONG har inom Kattspö.
Pawise Kattspö med Insekt

Kattspö från Pawise

Missa inga bra priser på Kattspö från Pawise.
Trixie Kattspö med fjädrar

Kattspö från Trixie

Se produkter inom Kattspö från Trixie.
MadCat Kattvippa Narval 42 cm

Kattspö från MadCat

Se produkter inom Kattspö från MadCat.

Se gärna också

For FAN Pets Mimmi Pigg Kattvippa -25%

For FAN Pets Mimmi Pigg KattvippaDenna kattvippan - eller kattspöet som man också kan säga - är försedd med en liten Mimmi Pigg-figur längst ut. Att katter gillar att jaga möss är ju sedan gammalt, och nog måste Disney-möss vara extra kul?!Snöret som kattleksaken hänger på är elastiskt vilket gör det extra kul för katten att försöka fånga figuren! Själva Mimmi Pigg-figuren är försedd med ett prassligt material inuti och långa trådar som hänger undertill - för extra spänning!Storlek:Längd på spö: 46 cmStorlek på Mimmi Pigg-figur: 7 x 3 cmKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023