Sidan innehåller annonslänkar

Little&Bigger Cattitude Laser & Fjäderspö

Jämför produkt Little&Bigger Cattitude Laser & Fjäderspö online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Little&Bigger Cattitude Laser & Fjäderspö i kategorin Kattspö här hos oss.

Produktinformation

Little&Bigger Cattitude Laser & FjäderspöDetta kattspöet är något alldeles extra, det är nämligen som två leksaker i en! Spöet är försett med härliga fjädrar men också med en spännande laserpekare!StorlekSpöets längd 30 cmKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kattspö från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Meow&Me ChristmasLodge Kattvippa med 5 Leksaker

Kattspö från Meow&Me

Visa produkter inom Kattspö från Meow&Me.
Upp till 25% rabatt
For FAN Pets Batman Kattvippa

Kattspö från For FAN Pets

Utforska allt inom Kattspö från For FAN Pets.
Kickeroo Swizzle Bird

Kattspö från KONG

Se vad KONG har inom Kattspö.
Pawise Kattspö med Insekt

Kattspö från Pawise

Missa inga bra priser på Kattspö från Pawise.
Trixie Kattspö med fjädrar

Kattspö från Trixie

Se produkter inom Kattspö från Trixie.
MadCat Kattvippa Narval 42 cm

Kattspö från MadCat

Se produkter inom Kattspö från MadCat.

Se gärna också

KONG Holiday Teaser Loopz Kattspö (Mångfärgad)

Kattspö för lekfulla katter Lek och aktivera din katt med ett roligt kattspö från KongDetta roliga kattspö från Kong är tillverkad i ett slitstarkt material så att du och din katt kan leka katt och råtta lek om och om igen. På kattspöt sitter massor av roliga saker som katten älskar att jaga,  exempelvis en lång garntråd. Detta kattspö är den perfekta julklappen och presenten till en katt eller kattägare.Egenskaper KONG Holiday Teaser Loopz KattspöRoligt för alla katter i alla åldrarGer katten mental stimulans och aktiveringKom ihåg att alltid ha uppsikt över din katt när den leker med kattleksaker. Skulle leksaken mot förmodan gå sönder så ta alltid bort den från katten!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023