Sidan innehåller annonslänkar

Odour Lock Calming Breeze 12 kg

Beställ Odour Lock Calming Breeze 12 kg på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Odour Lock Calming Breeze 12 kg inom kategorin Kattsand.

Produktinformation

AnvändningKattsand som passar de flesta katterBruksanvisningAnvänd ej klumpbildade kattsand till kattungar, då dessa ofta leker i lådan.AnvändningKattsand som passar de flesta katter Bruksanvisning Använd ej klumpbildade kattsand till kattungar, då dessa ofta leker i lådan. .

Se gärna också

Ever Clean Litterfree Paws Kattsand (6 l)

EgenskaperEver Clean Litterfree Paws har större korn än de andra sorterna vilket gör att den passar bäst till långhåriga raser. Kattsanden är svagt parfymerad och har en förbättrad klumpbildningsförmåga. Varje korn innehåller aktivt kol som fångar upp och håller kvar odörmolekyler för oöverträffad luktkontroll! Denna klumpbildande premiumsand hjälper till att förhindra att urinet tränger sig igenom och lägger sig på botten där det kan bildas bakterier och lådan börjar lukta. Med vanlig kattsand tränger urinet igenom sanden och lådan måste rengöras ofta. Med Ever Clean sparar du tid och får en mycket fräschare låda. Ever Clean kattsand är gjord av en premiumblandning av naturliga mineraler och lera och innehåller endast äkta högkvalitativa ingredienser.BruksanvisningNär du använder Ever Clean kattsand första gången är det viktigt att du ger din katt tid att anpassa sig. Det är viktigt att fylla lådan ordenligt.Du behöver aldrig slänga någon sand i onödanFyll upp lådan med ett lager med ca 10 cm Ever Clean kattsandTa bort klumparna som bildas och lägg alltid i soporna. Resten av sanden hålls fräsch på detta sättI regel brukar man säga max två katter per låda, aldrig fler. Vissa katter vill till och med ha en helt egen lådaAnvändningFångar upp och håller kvar luktAktivt kol avlägsnar lukt genom att fånga upp och hålla kvar lukten i kornenEtt antimikrobiellt ämne läggs till för att hindra tillväxten av luktorsakande bakterier  

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Fågelmat

Fågelmat från Harrison’s Bird Foods

Se alla produkter
Balsam

Balsam från Espree

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från HappyCat

Se alla produkter
Kastleksaker

Kastleksaker från Trixie

Se alla produkter