Sidan innehåller annonslänkar

Multi-Crystals kattsand - 6 L

Beställ Multi-Crystals kattsand - 6 L på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Multi-Crystals kattsand - 6 L inom kategorin Kattsand.

Produktinformation

Multi-Crystals är en oparfymerad multikristallkattsand med silica gel som samvekar med klumpbildande lera för att eliminera lukt och fukt riktat till katter med starkt luktande urin eller till dig som har kattlådan vid våtutrymme. En mjuk effektiv sand som både gör gott för katten men även ditt hem!   Ever Clean kattsand är den första amerikanska klumpbildande kattsanden någonsin

Denna klumpbildande kattsand har optimal absorberingsförmåga, vilket innebär att urinet inte tränger sig igenom till lådans botten där det bildas bakterier. Kattsandens alla korn innehåller även aktivt kol, vilket bidrar till att fånga upp och neutralisera de molekyler som orsakar dålig lukt.

Detta innebär att du får en fräschare doft hemma, samtidigt som mindre tid måste läggas på att rengöra lådan.   Dessutom är sanden helt naturlig och allergivänlig, vilket gör den skonsam mot kattens tassar.

Fångar och låser in odören istället för att dölja lukten och eliminerar urin-, avföring- och ammoniaklukt vid kontakt. Extrem klumpbildningsförmåga, vilket reducerar risk för bakterier i lådan, samt gör städningen lättare.

Produkter från kända varumärken
Koppel

Koppel från Neewa

Se alla produkter
Veterinärfoder

Veterinärfoder från Virbac

Se alla produkter
Matskålar

Matskålar från Petcare

Se alla produkter
Dentaltugg

Dentaltugg från Garden Bites

Se alla produkter