Sidan innehåller annonslänkar

Monster Kattsand Flower Power 10 liter

Beställ Monster Kattsand Flower Power 10 liter på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Monster Kattsand Flower Power 10 liter inom kategorin Kattsand.

Produktinformation

Monster Kattsand Flower Power 10 literMonster kattsand Flower Power är klumpbildande kattsand med en doft som för tankarna till en blommig äng. Den innehåller ett ”odor lock system” med aktivt kol, för optimal odörkontroll. För att hålla koll på vilken Monster-sort du brukar köpa är kartongerna numrerade – Monster Flower Power har nr.

8.Klumpbildande formula med en somrig, blommig doftAktivt kol skapar mycket bra doftkontrollSpecifika egenskaper med fräsch blomdoft i fokusMonster kattsand Flower Power är märkt med nr. 8Om Monster kattsandMonster kattsand är ett svenskt varumärke som tillverkas i Norden – utan mellanhänder.

Sanden är tillverkad av bentonitleramix av hög kvalitet och innehåller aktivt kol som minimerar dåliga lukter. Monsters formula är 99,5% dammfri vilket är bra både för människor och djur!Monster kattsands bentonitmix har god klumpbildningsförmåga och mycket bra uppsugningsförmåga

Produkter från kända varumärken
Vattenleksaker

Vattenleksaker från Little&Bigger

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Iams

Se alla produkter
Beteende

Beteende från Zylkene

Se alla produkter
Kammar

Kammar från FURminator

Se alla produkter