Sidan innehåller annonslänkar

Majstor Majsströ Kattsand

Beställ Majstor Majsströ Kattsand på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Majstor Majsströ Kattsand inom kategorin Kattsand.

Produktinformation

Majstor kattsand - Organisk miljövänlig vegetabilisk kattsand, tillverkad av biologisk nedbrytbart majsgranulat.Majs-Strö Kattsand består av majs – som genom en patenterad process för att komprimerats till naturligt absorberande majs i koncentrerade granulat.Fördelarna är att det bildas väl sammansatta klumpar direkt vid användning av lådan och och majsgranulatet kapslar snabbt in lukten.Går att kompostera.Naturlig kattsand.Organisk miljövänlig vegetabilisk kattsand, tillverkad av biologisk nedbrytbart majsgranulat.Går att kompostera.Suger åt sig vätska och bildar mjuka klumpar.Mycket prisvärd.Ett miljövänligt alternativ.Ingen Bentonit.Ingen Kiseldioxid.InstruktionerTa upp och kasta fasta klumpar dagligen. Fyll på med nytt strö för att upprätthålla samma mängd.

Byt ut allt strö en gång i månaden, eller efter behov.Användning Kattsand för vuxna katter och kattungar Rengöringsinstruktion Ta upp och kasta fasta klumpar dagligen. Fyll på med nytt strö för att upprätthålla samma mängd.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Hundtröjor

Hundtröjor från 51 Degrees North

Se alla produkter
Hundbajspåsar

Hundbajspåsar från Earth Rated

Se alla produkter
Hundgodis

Hundgodis från AlgGutten

Se alla produkter
Selar

Selar från Metizo

Se alla produkter