Sidan innehåller annonslänkar

4-In-1 Strength Kattsand - 9 L

Beställ 4-In-1 Strength Kattsand - 9 L på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 4-In-1 Strength Kattsand - 9 L inom kategorin Kattsand.

Produktinformation

Tidy Cats Kattsand 4-in-1 Strength är en extra intensiv kattsand för maximal odörkontroll för avföring, urin och ammoniak. I en avancerad formula låser den antibakteriella kattsanden in all typ av vätska och skapar stora klumpar för att det ska vara lätt att få bort all oren sand från kattlådan.

Därmed håller du lådan fräsch under en längre tid och förhindrar att dålig lukt bildas. Passar därför utmärkt om du upplever att din kattlåda luktar eller om du har mer än 1 katt i hushållet.

Kattsanden är 99,9 % dammfri. Motverkar de 3 olika lukterna från kattlådan; avföring, urin och ammoniak.

Se gärna också

Ever Clean Litterfree Paws Kattsand (6 l)

EgenskaperEver Clean Litterfree Paws har större korn än de andra sorterna vilket gör att den passar bäst till långhåriga raser. Kattsanden är svagt parfymerad och har en förbättrad klumpbildningsförmåga. Varje korn innehåller aktivt kol som fångar upp och håller kvar odörmolekyler för oöverträffad luktkontroll! Denna klumpbildande premiumsand hjälper till att förhindra att urinet tränger sig igenom och lägger sig på botten där det kan bildas bakterier och lådan börjar lukta. Med vanlig kattsand tränger urinet igenom sanden och lådan måste rengöras ofta. Med Ever Clean sparar du tid och får en mycket fräschare låda. Ever Clean kattsand är gjord av en premiumblandning av naturliga mineraler och lera och innehåller endast äkta högkvalitativa ingredienser.BruksanvisningNär du använder Ever Clean kattsand första gången är det viktigt att du ger din katt tid att anpassa sig. Det är viktigt att fylla lådan ordenligt.Du behöver aldrig slänga någon sand i onödanFyll upp lådan med ett lager med ca 10 cm Ever Clean kattsandTa bort klumparna som bildas och lägg alltid i soporna. Resten av sanden hålls fräsch på detta sättI regel brukar man säga max två katter per låda, aldrig fler. Vissa katter vill till och med ha en helt egen lådaAnvändningFångar upp och håller kvar luktAktivt kol avlägsnar lukt genom att fånga upp och hålla kvar lukten i kornenEtt antimikrobiellt ämne läggs till för att hindra tillväxten av luktorsakande bakterier  

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Kattsand

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Skor

Skor från Aveo

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Mästers

Se alla produkter
Hundselar

Hundselar från Pro Dog

Se alla produkter
Problem med urinvägarna

Problem med urinvägarna från Specific

Se alla produkter