Sidan innehåller annonslänkar

24/7 Performance Kattsand - 9 L

Beställ 24/7 Performance Kattsand - 9 L på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 24/7 Performance Kattsand - 9 L inom kategorin Kattsand.

Produktinformation

Tidy Cats Kattsand 24/7 Performance är en antibakteriell kattsand som ger långvarig luftkontroll och eliminering av bakterier. Därför passar den utmärkt för personer som inte tömmer lådan alltför ofta då den intensivt förebygger dålig lukt.

Kattsanden är 99,9 % dammfri, klumpbildande och har en mycket frisk doft. 99,9 % dammfri.

Se gärna också

Smily Eco Papperspellets 20 liter

Miljövänlig kattsandPapperscellulosa är ett bra alternativ både för dig, din katt och miljön. Smily Eco Papperspellets är en miljövänlig kattsand helt tillverkad av återvunnen papperscellulosa.Pelletsen är bilogiskt nedbrytbar vilket gör att den kan läggas på komposten när den har användts. Dessutom är den helt dammfri, då pappersmassan är formad till pellets då är den inte klumpbildande vilket gör att Smily Eco papperspellets är ett bra alternativ till känsliga katter, kattungar och smådjur som kaniner, hamter och marsvin. Papperspellets gör också att din katt inte drar med sig massa kattsand runt hela hemmet.Smily Eco Papperspellets är tillverkat av pappersmassa med europeiskt urssprung och förpackingen är FSC-märkt.Såhär använder du Smily Eco Papperspellets:Fyll kattlådan med ca 7 cm av Smily Eco PapperspelletsStäda lådan dagligen och fyll på strö vid behovTöm hela lådan och rengör den regelbundetPellets är lättast att använda i en kattlåda med dubbel botten, där den inre botten är som ett galler, men det fungerar även i vanliga kattlådorSpola aldrig ned kattströ i toaletten. Dessa papperspellets kan slängas i hushållssopor eller på kompostenTvätta alltid händerna efter att du rensat kattlådan och var extra försiktig/be om hjälp om du är gravid eller ammar. (Detta pga ämnena i kattens urin - inte pga ströet i sig!)

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Kattsand

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Fodertillskott

Fodertillskott från Boehringer Ingelheim

Se alla produkter
Hundborstar

Hundborstar från Show Dog

Se alla produkter
Vattenleksaker

Vattenleksaker från Trixie

Se alla produkter
Transportburar

Transportburar från Little&Bigger

Se alla produkter