Sidan innehåller annonslänkar

24/7 Performance Kattsand - 9 L

Jämför produkt 24/7 Performance Kattsand - 9 L online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 24/7 Performance Kattsand - 9 L i kategorin Kattsand här hos oss.

Produktinformation

Tidy Cats Kattsand 24/7 Performance är en antibakteriell kattsand som ger långvarig luftkontroll och eliminering av bakterier. Därför passar den utmärkt för personer som inte tömmer lådan alltför ofta då den intensivt förebygger dålig lukt.

Kattsanden är 99,9 % dammfri, klumpbildande och har en mycket frisk doft. 99,9 % dammfri.

Kattsand från andra varumärken

Upp till 10% rabatt
Ever Clean Total Cover 4 x 10L

Kattsand från Ever Clean

Här har vi samlat Kattsand från Ever Clean.
Compact Care Sensitive

Kattsand från Compact Care

Se produkter inom Kattsand från Compact Care.
Smily Kattsand Lavendel (10 kg)

Kattsand från Smily Cat

Här har vi samlat Kattsand från Smily Cat.
Upp till 20% rabatt
Odour Lock Max Care 4x12 kg

Kattsand från Odour Lock

Utforska allt inom Kattsand från Odour Lock.
Upp till 17% rabatt
Monster Lavendel 4 x 10L

Kattsand från Monster Amazing Cat Litter

Utforska allt inom Kattsand från Monster Amazing Cat Litter.
Upp till 15% rabatt
Multicat - 10 L

Kattsand från Monster

Missa inga bra priser på Kattsand från Monster.

Se gärna också

Ever Clean Extra Strong Unscented Kattsand (10 l)

EgenskaperEver Clean kattsand är den första amerikanska klumpbildande kattsanden. Denna klumpbildande premiumsand hjälper till att förhindra att urinet tränger sig igenom och lägger sig på botten där det kan bildas bakterier och lådan börjar lukta. Med vanlig kattsand tränger urinet igenom sanden och lådan måste rengöras ofta. Med Ever Clean sparar du tid och får en mycket fräschare låda. Ever Clean kattsand är gjord av en premiumblandning av naturliga mineraler och lera och innehåller endast äkta högkvalitativa ingredienser.AnvändningFångar upp och håller kvar luktAktivt kol avlägsnar lukt genom att fånga upp och hålla kvar lukten i kornenEtt antimikrobiellt ämne läggs till för att hindra tillväxten av luktorsakande bakterierBruksanvisningNär du använder Ever Clean kattsand första gången är det viktigt att du ger din katt tid att anpassa sig. Det är viktigt att fylla lådan ordenligt.Fyll upp lådan med ett lager med ca 10 cm Ever Clean kattsandTa bort de små klumpar som bildas och lägg alltid i soporna. Resten av sanden hålls fräsch på detta sättDu behöver aldrig slänga någon sand i onödanI regel brukar man säga max två katter per låda, aldrig fler. Vissa katter vill till och med ha en helt egen lådaBruksanvisning När du använder Ever Clean kattsand första gången är det viktigt att du ger din katt tid att anpassa sig. Det är viktigt att fylla lådan ordenligt. Fyll upp lådan med ett lager med ca 10 cm Ever Clean kattsand Ta bort de små klumpar som bildas och lägg alltid i soporna. Resten av sanden hålls fräsch på detta sätt Du behöver aldrig slänga någon sand i onödan I regel brukar man säga max två katter per låda, aldrig fler. Vissa katter vill till och med ha en helt egen låda

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023