Sidan innehåller annonslänkar

Moderna Smart Cat Kattlåda (Röd)

Jämför produkt Moderna Smart Cat Kattlåda (Röd) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Moderna Smart Cat Kattlåda (Röd) i kategorin Kattoaletter här hos oss.

Se gärna också

Trixie Skåp för Kattlåda XL

Trixie Skåp för Kattlåda XLDetta skåpet är tillverkat av lackerad MDF och passar perfekt för att ställa kattens kattlåda i, eller för att använda som ett mysigt krypin till din hund eller katt! Vill du inte ha kattlådan i skåpet så kan du nämligen självklart välja att komplettera med en mysig bädd och några filtar istället!Du väljer själv på vilken kortsida du vill att ingången ska vara, och även huruvida du vill ha en skiljevägg inne i skåpet eller ej.Skåpet öppnas via luckan på kortsidan, och denna luckan hålls stängd med en praktisk magnet. Luckan gör det lätt och smidigt att städa kattlådan!Skåpet är tillräckligt stort för att rymma de flesta olika kattlådor utan tak, men kom ihåg att en kattlåda inte ingår till skåpet.Trixie Skåp för Kattlåda XL kan med fördel användas som avlastningsbord - det tål en vikt ovantill på upp till 90 kg!Storlek:Yttermått: 75 × 51 × 53 cmInnerhöjd: 41 cmInnerdjup: 47 cmInnerbredd utan skiljevägg: 68 cmInnerbredd med skiljevägg: 46 + 20 cmIngångens bredd: 22,2 cmIngångens höjd: 26,3 cm

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Hus

Hus från Trixie

Se alla produkter
Hundben

Hundben från Pocca

Se alla produkter
Torrfoder till valp

Torrfoder till valp från Arion

Se alla produkter
Tuggben

Tuggben från PetNation

Se alla produkter