Sidan innehåller annonslänkar

Moderna Megatray Kattlåda (Fuchsia)

Beställ Moderna Megatray Kattlåda (Fuchsia) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Moderna Megatray Kattlåda (Fuchsia) inom kategorin Kattoaletter.

Produktinformation

 EgenskaperModerna Megatray Kattlåda av hög kvalitet i plast, som passar perfekt om du har flera katter. Den är rymlig, enkel att rengöra och kanten kan tas bort vid rengöring av lådan.Finns i 2 färger, grå och rosa och storleken är 64,5 x 48 x 27,4cm. .

Se gärna också

Moderna Flip Cat Kattlåda (Fuchsia)

Moderna Flip Cat KattlådaDenna kattlådan är riktigt praktisk både för dig och din kisse. De höga kanterna och själva överdelen gör att minimalt med sand kommer ut utanför lådan och det gör att din katt får vara ifred när den utför sina behov.Moderna Flip Cat Kattlåda är försedd med ett kolfilter som minskar lukt, och en lucka som katten lätt kommer in och ut genom.Storlek:Bredd: 45 cmLängd: 58 cmHöjd: 42 cmModerna Flip Cat Kattlåda finns i flera olika färger - välj den som passar just dig och ditt hem bäst! En spade medföljer. 

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Dentaltugg

Dentaltugg från Garden Bites

Se alla produkter
Blötmat

Blötmat från Royal Canin

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Carrier

Se alla produkter
Hundlampor

Hundlampor från Trixie

Se alla produkter