Sidan innehåller annonslänkar

Moderna Mega Deluxe Kattlåda Grå

Jämför produkt Moderna Mega Deluxe Kattlåda Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Moderna Mega Deluxe Kattlåda Grå i kategorin Kattoaletter här hos oss.

Se gärna också

Rotho MyPet Biala Kattlåda (Grön)

Beiala Kattlåda är en modern katt toalett i minimalistisk design.Kattlådan är speciellt designad för att förhindra otrevliga lukterEtt inbyggt, utbytbart filter fångar upp eventuella otrevliga dofter. Dessutom har kattluckan en magnetstängning som förhindrar att eventuella dofter sprids.Kattlåda i två delar – Enkel att rengöraPraktiska detaljer: Kattlådan består av 2 delar. En överdel som enkelt kan lyftas bort vid rengöring och en hög bottendel, som förhindrar att kattsand sprids ut. På bottendelen kan kattspaden fästas när den inte används.Den är lätt att transportera tack vare två inbyggda handtag i locket.Denna premium kattlådan behöver inte stå gömd ett badrum utan kan tack vare sin snygga, praktiska design vara en del av din inredning. Den finns i två olika färger.EgenskaperFörebygger otrevlig luktEnkel att rengöraModern designUtbytbart lukt filterMått: 57,2cm x 39,3cm x 40,4cm 

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Hundbajspåsar

Hundbajspåsar från Green Bone

Se alla produkter
Kattleksaker

Kattleksaker från Yeowww

Se alla produkter
Vintertäcke hund

Vintertäcke hund från Hurtta

Se alla produkter
Problem med urinvägarna

Problem med urinvägarna från Specific

Se alla produkter