Sidan innehåller annonslänkar

Moderna Flip Hörntoalett Mörkblå (Grå)

Beställ Moderna Flip Hörntoalett Mörkblå (Grå) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Moderna Flip Hörntoalett Mörkblå (Grå) inom kategorin Kattoaletter.

Se gärna också

Moderna Flip Cat Kattlåda (Lime)

Moderna Flip Cat KattlådaDenna kattlådan är riktigt praktisk både för dig och din kisse. De höga kanterna och själva överdelen gör att minimalt med sand kommer ut utanför lådan och det gör att din katt får vara ifred när den utför sina behov.Moderna Flip Cat Kattlåda är försedd med ett kolfilter som minskar lukt, och en lucka som katten lätt kommer in och ut genom.Storlek:Bredd: 45 cmLängd: 58 cmHöjd: 42 cmModerna Flip Cat Kattlåda finns i flera olika färger - välj den som passar just dig och ditt hem bäst! En spade medföljer. 

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Selar

Selar från Non-Stop

Se alla produkter
Sårsalva

Sårsalva från PiaPharma

Se alla produkter
Boots

Boots från NAF

Se alla produkter
Hundmatskålar

Hundmatskålar från Moomin

Se alla produkter