Produktinformation

Moderna Flip Cat KattlådaDenna kattlådan är riktigt praktisk både för dig och din kisse. De höga kanterna och själva överdelen gör att minimalt med sand kommer ut utanför lådan och det gör att din katt får vara ifred när den utför sina behov.Moderna Flip Cat Kattlåda är försedd med ett kolfilter som minskar lukt, och en lucka som katten lätt kommer in och ut genom.StorlekBredd 45 cmLängd 58 cmHöjd 42 cmModerna Flip Cat Kattlåda finns i flera olika färger - välj den som passar just dig och ditt hem bäst! En spade medföljer. 

Kattoaletter från andra varumärken

Catit SmartSift Kattlåda

Kattoaletter från Catit

Här har vi samlat Kattoaletter från Catit.
Trixie Skåp för Kattlåda XL

Kattoaletter från Trixie

Missa inga bra priser på Kattoaletter från Trixie.
Whisker Litter-Robot 3 Självrengörande Kattlåda Grå

Kattoaletter från Whisker

Utforska allt inom Kattoaletter från Whisker.

Se gärna också

Trixie Skåp för Kattlåda XL

Trixie Skåp för Kattlåda XLDetta skåpet är tillverkat av lackerad MDF och passar perfekt för att ställa kattens kattlåda i, eller för att använda som ett mysigt krypin till din hund eller katt! Vill du inte ha kattlådan i skåpet så kan du nämligen självklart välja att komplettera med en mysig bädd och några filtar istället!Du väljer själv på vilken kortsida du vill att ingången ska vara, och även huruvida du vill ha en skiljevägg inne i skåpet eller ej.Skåpet öppnas via luckan på kortsidan, och denna luckan hålls stängd med en praktisk magnet. Luckan gör det lätt och smidigt att städa kattlådan!Skåpet är tillräckligt stort för att rymma de flesta olika kattlådor utan tak, men kom ihåg att en kattlåda inte ingår till skåpet.Trixie Skåp för Kattlåda XL kan med fördel användas som avlastningsbord - det tål en vikt ovantill på upp till 90 kg!Storlek:Yttermått: 75 × 51 × 53 cmInnerhöjd: 41 cmInnerdjup: 47 cmInnerbredd utan skiljevägg: 68 cmInnerbredd med skiljevägg: 46 + 20 cmIngångens bredd: 22,2 cmIngångens höjd: 26,3 cm

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024