Sidan innehåller annonslänkar

MadCat Stor Burrito Kicker

Beställ MadCat Stor Burrito Kicker på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten MadCat Stor Burrito Kicker inom kategorin Kattmynta.

Produktinformation

R2PPet MadCat Stor Burrito KickerVisst har din katt alltid önskat sig en leksak i form av en burrito? Nu kan du förverkliga drömmen med denna härliga leksaken i större modell. Leksaken innehåller både kattmynta och silvervine som säkerställer att katten blir på riktigt tokigt bushumör! Utöver detta så har burriton prasselljud för att göra den extra spännande att leka med!Mått19 x 6,5 x 6 cmKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.

Se gärna också

MadCat Babymorot

EgenskaperMadCat Babymorot innehåller både silvervine och kattmynta som inte bara ger katterna en eufori när de leker, utan den främjar även kattens genrella hälsa. När katter får använda en leksak regelbundet kan både kattens psykiska och fysiska hälsa förbättras. Storlek 5 x 13 x 2 cm.OBS! Våra husdjur är starkare än man tror. Håll alltid katten under uppsikt när den leker med leksaker, och ta bort den direkt om den skulle råka gå sönder, så det inte händer en olycka.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Våtfoder

Våtfoder från Hill's

Se alla produkter
Foderallergi

Foderallergi från Royal Canin Veterinary Diets

Se alla produkter
Bäddar

Bäddar från Bia Bed

Se alla produkter
Lugnande till hund

Lugnande till hund från Adaptil

Se alla produkter