Sidan innehåller annonslänkar

MadCat Räka

Jämför produkt MadCat Räka online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten MadCat Räka i kategorin Kattmynta här hos oss.

Produktinformation

 EgenskaperR2PPet MadCat Räka med kattmynta ger katten inte bara minuter av eufori, utan den främjar även kattens generella hälsa. Räkan kommer förvandla din lille misse till en riktig vildkatt.

Genom att använda denna regelbundet, kan kattens psykiska och fysiska hälsa förbättras.OBS! Våra husdjur är starkare än man tror Ha alltid katten under uppsikt när den leker med leksaker, och ta bort den om den går sönder så det inte händer en olycka.  .

Se gärna också

KONG Cat Kattmynta Bäver

 KONG Cat Kattmynta BäverRolig kattleksak med kattmyntaKONG Cat Kattmynta Bäver är en rolig kattleksak med en urtagbar påse med färsk kattmynta. När kattmynta doften börjar avta så lägg enkelt till mer färsk kattmynta för att återfå doften och effekten av kattmyntan.KONG Cat Kattmynta Bäver är tvättbar med maskin om kattmyntan tas bort.Varför gillar katter kattmynta?När katten andas in doften av kattmynta, Nepeta cataria, får endel katter en stund som vi kan likna med extas. Kattmyntan kan helt enkelt höja din katts sinnesstämning och lekfullhet.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Våtfoder

Våtfoder från Purina Gourmet

Se alla produkter
Hundsängar

Hundsängar från Trixie

Se alla produkter
Regnjackor hund

Regnjackor hund från Feel Active

Se alla produkter
Hundlampor

Hundlampor från Orbiloc

Se alla produkter