Produktinformation

Magic Blue är en rymlig kattlåda med maximal odör-kontroll. Kattlådan har en smart överlappande konstruktion i kanterna som förhindrar läckage om katten kissar mot väggen.

Dessutom är lådan utformad som en kupol där bakre delen är högre för att ta hänsyn till att de flesta katter kissar med huvudet ut mot luckan. På så sätt förhindrar den spill men ger även katten gott med utrymme för att göra sin "business".

  Lådan kommer även med en smart taklucka som kan skjutas ihop vid städning av lådan. Du slipper alltså böja dig ner för att nå längst in kattlådan.

I taket hittar du ett kolfilter som absorberar dålig lukt samt handtag om du skulle vilja flytta lådan. Catit Magic Blue absorberar och behåller upp till 80 % ammoniak. Beroende på kattens diet minskas lukten av kattbajs med ca 40 %.

  OBS! Det medföljer ett Magic Blue startset, en hållare i plast och två filterkuddar som räcker i en månad Magic Blue är en luftrenare för kattlådor som fästs i taket av lådan.

Produkten absorberar farliga ammoniakgaser 25 gånger effektivare än kolbaserade filter.   Produkten finns i följande storlekar  Regular 57 x 39 x 46.5 cm Jumbo 57 x 43 x 46.5 cm Refillfilter till kattlådorna hittar du här Magic Blue toafilter Minskar odör med upp till 80% Stängd taklucka.

Kattlådor från andra varumärken

Kattlåda Classic - Mint/Vit

Kattlådor från Trixie

Utforska allt inom Kattlådor från Trixie.
Kattoa med kant i plast - L

Kattlådor från Aveo

Utforska allt inom Kattlådor från Aveo.
Hop-in Kattlåda - Blå

Kattlådor från Savic

Här har vi samlat Kattlådor från Savic.
Kattlådematta - Small

Kattlådor från PetNation

Utforska allt inom Kattlådor från PetNation.
PeeWee Ecodome Kattlåda - Svart

Kattlådor från PeeWee

Se vad PeeWee har inom Kattlådor.
LitterLocker Refillpåsar - 1 pack

Kattlådor från LitterLocker

Se produkter inom Kattlådor från LitterLocker.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024