Sidan innehåller annonslänkar

Kattlåda med Öppningsbart tak - Blå/Vit

Beställ Kattlåda med Öppningsbart tak - Blå/Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kattlåda med Öppningsbart tak - Blå/Vit inom kategorin Kattlådor.

Produktinformation

Hygienisk öppningsbar kattlåda med kolfilter som hindrar odör från att spridas genom filtrets eminenta absorptionsförmåga. Kattlådan är utformad som en kupol där bakre delen är högre för att ta hänsyn till att de flesta katter kissar med huvudet ut mot luckan.

På så sätt förhindrar den spill men ger även katten gott med utrymme för att göra sin "business". Lådan kommer även med en smart taklucka som kan skjutas ihop vid städning av lådan.

Du slipper alltså böja dig ner för att nå längst in kattlådan.   Produkten finns i följande storlekar  Regular 56x42x44 cm XL 56x50x47 cm (Enbart grå färg)   Kolfilter finns att köpa här Kolfilter Minskar odör med upp till 80% Stängd taklucka.

Se gärna också

PeeWee Ecogranda Kattlåda - Svart

PeeWee Ecogranda kattlåda fungerar så att när katten kissar i lådan, försvinner en del av urinen ner genom gallret till spånet som finns i den undre lådan. Resten av urinen absorberas i trästöet i den övre lådan, som blir till spån och när katten krafsar på det så faller även det ner till dden undrelådan. På så sätt kommer den övre lådan alltid hålla sig torr och fräsch. Du behöver bara tömma smutsen som finns i den undre delen.   PeeWee systemet är både ett miljövänligt och hälsosamt alternativ. Du sparar pengar och slipper damm och smuts. En PeeWee kattströ påse på 14 liter räcker i cirka 4 månader, eftersom man bara behöver fylla lådan med 2 cm träströ.   Storlek på dessa lådor: 66,5 x 48,5 x 28 cm   Du hittar PeeWee träpellets här: PeeWee träpellets, 2 storlekar

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Träningsgodis

Träningsgodis från Boxby

Se alla produkter
Kattsand  Kattströ

Kattsand Kattströ från EverClean

Se alla produkter
Flytvästar hund

Flytvästar hund från Hurtta

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från Trikem

Se alla produkter