Sidan innehåller annonslänkar

Min Skatt Katthälsoboken

Beställ Min Skatt Katthälsoboken på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Min Skatt Katthälsoboken inom kategorin Kattillbehör.

Produktinformation

Min Skatt är en lättläst och fint illustrerad kattbok för både kattägaren och  kattens veterinär! Boken är en kombination av samlad fakta om katter för dig som kattägare och en förenklad hälsojournal som veterinären kan använda för att dokumentera kattens hälsa genom livet.Eva Heger som är skapare av boken har tillsammans med medförfattaren Susanne Hellman Holmström delat med sig av sin stora kunskap om kattens beteende och hur kattägaren bör tänka och agera för att ge sin katt fungerande vanor Boken tar på ett pedagogiskt sätt upp vanliga kattproblem och ovanor och hur du hanterar dem.

Den andra delen av boken är en hälsojournal som du kan ta med till kattens veterinär för att dokumentera kattens hälsa från kattunge till senior. På så vis har du och din veterinär noggrann koll på kattens välmående genom livet.Fakta om kattens beteende och kattproblemPraktiska tips Fint och pedagosiskt illustreradIfyllbar journal för kattens hälsa genom livet     .

Produkter från kända varumärken
Kattluckor

Kattluckor från Trixie

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Planet Pet Society

Se alla produkter
Skyddsboots

Skyddsboots från NAF

Se alla produkter
Tandleksaker

Tandleksaker från KONG

Se alla produkter