Sidan innehåller annonslänkar

Min Skatt Katthälsoboken

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Min Skatt är en lättläst och fint illustrerad kattbok för både kattägaren och  kattens veterinär! Boken är en kombination av samlad fakta om katter för dig som kattägare och en förenklad hälsojournal som veterinären kan använda för att dokumentera kattens hälsa genom livet.Eva Heger som är skapare av boken har tillsammans med medförfattaren Susanne Hellman Holmström delat med sig av sin stora kunskap om kattens beteende och hur kattägaren bör tänka och agera för att ge sin katt fungerande vanor Boken tar på ett pedagogiskt sätt upp vanliga kattproblem och ovanor och hur du hanterar dem.

Den andra delen av boken är en hälsojournal som du kan ta med till kattens veterinär för att dokumentera kattens hälsa från kattunge till senior. På så vis har du och din veterinär noggrann koll på kattens välmående genom livet.Fakta om kattens beteende och kattproblemPraktiska tips Fint och pedagosiskt illustreradIfyllbar journal för kattens hälsa genom livet     .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024