Sidan innehåller annonslänkar

Monster Cat Treats Freeze Dried Beef 40 g

Jämför produkt Monster Cat Treats Freeze Dried Beef 40 g online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Monster Cat Treats Freeze Dried Beef 40 g i kategorin Kattgodis här hos oss.

Produktinformation

Monster Cat Treats Freeze Dried Beef Påsen innehåller 45 gram kattgodis! Ibland blir det tokigt, pågrund av ett tryckfel står det att påsen innehåller 40 g vilket inte är korrekt.Naturligt och frystorkat kattgodis från Monster Pet Food Dessa läcka godisbitar är gjorda av 100% nötkött som tack vare den milda tillagningsprocessen bevarat all sin goda och naturliga smak.

Ett härligt godis vi tror att katten kommer att vilja hugga in på direkt!Bitarna är tillverkade av kött från Nordiska djur och som är tillagat i Sverige Godiset innehåller inga onödiga tillsatser och är tillverkat av en enda ingrediens så att du kan vara helt säker på vad din katt får i sig.

Bjud kissen på några läckerbitar när du vill ge den en smaskig belöning, eller när du vill skämma bort den med något alldeles särskilt gott. En gest som vi tror kommer uppskattas av din katt!100% Frysorkad kattgodis gjord på biffMed kött från Nordiska DjurTillagat i SverigeFritt från onödiga tillsatserGjort på singelproteinLäckert och gott!  

Produkter från kända varumärken
Veterinärfoder

Veterinärfoder från Purina Pro Plan

Se alla produkter
Spannmålsfri kattmat

Spannmålsfri kattmat från Applaws

Se alla produkter
Hus

Hus från Trixie

Se alla produkter
Kattlådor

Kattlådor från Catit

Se alla produkter