Sidan innehåller annonslänkar

Adventskalender till Katt - Premio

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

OBS! varan utgår, först till kvarn gäller Om kalendern tagit slut förbehåller vi oss rätten att ta bort det och skicka ev övriga produkter på din beställning.

Givetvis meddelar vi detta isåfall. Varför inte låta katten få sin egen adventskalender till jul? Här bakom varje lucka finns en smaskig överraskning.

Premio innehåller olika smakrika tuggbitar med hög kötthalt.   Produkten erbjuds i följande storlek Premio 24.5 × 37 × 3.5 cm Adventskalender med olika smarriga tugg till katt .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kattgodis från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Adventskalender till Katt - Premio

Kattgodis från Trixie

Missa inga bra priser på Kattgodis från Trixie.
Miss Purfect Tub Laxpaté 75g

Kattgodis från Miss Purfect

Här har vi samlat Kattgodis från Miss Purfect.
Thrive Godbitar Tonfisk (25 g)

Kattgodis från Thrive

Utforska allt inom Kattgodis från Thrive.
ItsyBitsy Cat Freeze Dried Smelt

Kattgodis från ItsyBitsy

Utforska allt inom Kattgodis från ItsyBitsy.
Brit Care Cat Paste Laxkräm 100 g

Kattgodis från Brit Care

Missa inga bra priser på Kattgodis från Brit Care.
Dreamies Lax 180 g

Kattgodis från Dreamies

Se produkter inom Kattgodis från Dreamies.

Se gärna också

VetIQ Healthy Bites Hairball 65 g -21%

VetIQ Healthy Bites Hairball 65 gVill du bjuda din kisse på en smaskig munsbit som även gör gott? Då är dessa ett utmärkt alternativ! VetIQ Healthy Bites Hairball hjälper nämligen till att motverka problem med hårbollar, och de främjar även en bra matsmältning.Har din katt problem med hårbollar så är regelbunden borstning det första rådet vi skulle ge, men att tillföra exempelvis malt i kosten via godbitar, foder eller tillskott kan också vara en bra idé!VetIQ Healthy Bites Hairball innehåller malt som hjälper till med att underlätta passagen av kattens hårbollar, och de innehåller även inulin som stöttar matsmältningen.Utöver detta så är godiset berikat med Omega-3 och Omega-6 som är bra för kattens hud och päls!Detta godiset passar för katter över 12 veckors ålder.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024