Sidan innehåller annonslänkar

Little&Bigger Care Klosax

Jämför produkt Little&Bigger Care Klosax online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Little&Bigger Care Klosax i kategorin Kattborstar Klosaxar här hos oss.

Produktinformation

En klosax från Little&Bigger som kommer underlätta kloklippningen i allas hem!En liten och smidig sax som har ett brett användningsområde - funkar för små hundar & katter men även bra till fåglar, kaniner och gnagare.Bekvämt greppUndersök klorna dagligen och se till att klippa dem regelbudet. 

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kattborstar Klosaxar från andra varumärken

Little&Bigger Care Klosax Katt

Kattborstar Klosaxar från Little&Bigger

Här har vi samlat Kattborstar Klosaxar från Little&Bigger.
FURminator Cat Long Hair (S)

Kattborstar Klosaxar från Furminator

Här har vi samlat Kattborstar Klosaxar från Furminator.

Se gärna också

FURminator Cat Long Hair (S)

FURMINATOR Long-hair är en väldigt effektiv pälskam som tar bort lösa hår och underpäls utan att skada kattens täckhår. Kammen har ett ergonomiskt handtag vilket gör den bekväm att arbeta med och lösa hår tas med enkelhet bort från verktyget. Furminator minskar håravfallet med upp till 90% och därmed även hårbollar. Rekommenderas av veterinärer och användare över hela världen.Denna produkt rekommenderas till raser med hår längre än 5 cm.Stl: LBredd: 6,5 cm. Längd: 15,5 cm.BruksanvisningSäkerställ att pälsen är ren och torr.För bäst resultat använd Furminator efter att du badat och torkat pälsen.Sätt kanten och tänderna på Furminator mot pälsen och drag långsamt medhårs genom pälsen.Undvik upprepade drag på samma ställe och var extra försiktigt kring känsliga områden som mage, ben och könsorgan.Lägg ingen tyngd på verktyget när du kammar igenom pälsen. Alltför djup och hård borstning kan orsaka rodnader och irritationer i huden.Furminator kan orsaka stora mängder lös päls, använd därför Furminator på en plats som är lättstädad.Furminator enbart skall användas på fällande raser. Om du är tveksam kontakta veterinär för att ta reda på om rasen är fällande eller inte.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023