Sidan innehåller annonslänkar

All For Paws Zinngers Hummer

Beställ All For Paws Zinngers Hummer på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten All For Paws Zinngers Hummer inom kategorin Kastleksaker.

Produktinformation

All For Paws Zinngers HummerNu kan ni ha hummerfest hela året! Denna hummern går att skjuta iväg - upp till 30 meter bort! Du kan självklart anpassa hur långt den flyger, om ni har ett mindre område att leka på!Vi tror absolut att denna hummern kan göra succé hos alla hundar som älskar att leka apport!Storlek42 cm långKom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 

Se gärna också

KONG Wubba Puppy Apport och Belöningsleksak - Wubba Puppy

En perfekt utomhusleksak till din lilla valp från KONG. Kan också användas som belöning genom att visa leksaken eller vifta med den vid träningstillfällen om din valp hellre belönas med lek än godis! Leksaken är utformad med två bollar en i nylon och en tennisboll med KONGS material som inte skadar mun och tänder på din valp. Med de långa snörena är den lätt att fånga upp och blir en roligare belöningsleksak. Mått: 23x6 cm. Rolig leksak i form två bollar med snören som passar perfekt för apport eller belöning. Långa snören på leksaken gör det enkelt att fånga upp leksaken.  Gjort med KONGS material för tennisboll som inte skadar tänder och emalj.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Kastleksaker

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Mjukisdjur

Mjukisdjur från Aroma Dog

Se alla produkter
Kaninleksaker

Kaninleksaker från Trixie

Se alla produkter
Vattenleksaker

Vattenleksaker från Little&Bigger

Se alla produkter
Burar

Burar från Skudo

Se alla produkter